Line slow - Ciktie Dot Com

Breaking

Saturday, August 18, 2018

Line slow


Line Slow| Tah kenapa line Maxis hari ini macam ni. Slow yang amat !! Signal pun  banyak terbang tah kemana-mana dulu. Sedih plus geram juga nak buat transaksi dekat website Shopee pun tak lepas-lepas dari tengahari tadi. Alamaknyaa terpaksa postpone jugalah nak shopping online kali ni. 


Bukan main beriya kita pilih barangnya tadi last sekali tak boleh buat pembayaran 😰😰  Bukan setakat nak buat transaksi. Nak on blog, on FB pun bagai bercinta dibuatnya ni. Nasiblah masih guna prepaid. Kalau bil dapat perkhidmatan macam ni lagilah haru. Dengan semua kerja tak jadinya !! Memang gerenti stress lah


4 comments:

  1. umobile pun slow teruk. asal malam je takde line. signal nya tidur kot... hmmm barai. by the way, nak cakap sikit ni yang saya dah letak blog ni dalam bloglist di sidebar saya. suka sangat blog ni

    ReplyDelete
  2. gunalah dua line telco yang berbeza..

    satu slow dan guna yang satu lagi

    ReplyDelete
  3. kalau di rumah zumal, line digi dan M tu slow

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox