Bagaikan Mimpi - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, May 23, 2018

Bagaikan Mimpi


Bagaikan Mimpi | Ia dah muncul ! Dah pun keluar ! Alhamdulillah, rasa macam tak percaya 😄😄 cuba kelip-kelip mata sekali lagi haah la betul. Memang dah ada, bukan lagi mimpi.

Mesti korang pun pelik sebenarnya apa yang ada ?? yang tetiba muncul ini. Korang perasan tak apa yang lainnya dekat blog ciktie dua tiga menjak ni?? 

Hahaha oklah tahu korang pun tengah puasa ni. Jadi ciktie bagitau ajelah ye. Kesian pula tengok korang terkebil-kebil camtu kan. 

Sebenarnya blog ciktie dah lulus AdSense dah. Orang lain punya dah lama lulus, kita pula baru je dapat. Tapi tak kisahlah itu yang kalau korang perasan iklan itu sedang menari-nari dekat blog ini sekarang. Lulus tak sampai seminggu pun lepas ciktie masukkan kod ia. Mula-mula ingat ko sebab masukkan kod itu melalui phone hari itu lepas itu phone pula tiba-tiba buat hal. Tapi alhamdulillah, tak sangka kalau dah rezeki kan. Tapi kalau bukan rezeki buatlah macamanapun tetap camtu juga hasilnya. It's ok sekurangnya kita sudah berusaha ke arah itu kan 😆

Btw terima kasih adsense sebab dah muncul dekat sini. 




7 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah.. dpt la bagi duit raya sket tahun ni. heee

    ReplyDelete
  2. pergh..igtkan ada td. Tahniah cik tie adsense dah lulus.. nanti blnja cik nor yer..hihi

    ReplyDelete
  3. Tahniah cik tie.. Selamat menabung duit Adsense

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, rezeki tu. Tahniah cik tie :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, tahniah Cik Tie kerana dah dapat ikan adsense.. akak nak buat jugak tapi Cik Malas datang singgah tue yang tak terbuat tue.. Dulu penah apply tapi tak penah dapat, so takdelah akak rushing nakkan adsense tue.. anyway, big congrats to you and i'm happy for you..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah ciktie 😀

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox