Sorry Tak Update Blog

22:04

Maaflah dah dua tiga hari blog ni sepi tanpa entri terbaru. Empunya diri tak sihat! Ini pun baru sekarang rasa ok sikit berbanding sebelum ni. Jadinya sempat la karang entri ni kejap. Alhamdulillah dah ada rasa kebas sikit dah demam ni. Cuma geli-geli tekak dan batuk je lagi yang masih liat taknak hilang. Selera makan pun dah ok sikit. Kepala berdenyut pun dah hilang. 


Sementara menunggu drama Lafazkan Kalimah Cintamu bersiaran. Aiskrim vanilla pun tiada bayang lagi ni. Orang yang ditunggu-tunggu pun tak kunjung tiba. Esok insyaallah dah ada date dekat klinik. Gara-gara date esok! Demam dua tiga hari sanggup ku tahan.

Sekarang ni musim demam. Jadi korang hati-hati ye. Jaga pemakanan jangan lupa minum air putih lebih sikit. Siapa sangka dalam sihat-sihat tiba-tiba boleh jatuh sakit. Nampak cuaca kat luar bukan main cantik. Ditambah pula dengan angin tu. Memang best tapi ianya akan jadi tak best bila kita tak sihat hukhuk. Nak buat apa pun tak boleh.



You Might Also Like

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Light Red Pointer

Bloglist