Sorry Tak Update Blog - Ciktie Dot Com

Breaking

Tuesday, February 13, 2018

Sorry Tak Update Blog


Maaflah dah dua tiga hari blog ni sepi tanpa entri terbaru. Empunya diri tak sihat! Ini pun baru sekarang rasa ok sikit berbanding sebelum ni. Jadinya sempat la karang entri ni kejap. Alhamdulillah dah ada rasa kebas sikit dah demam ni. Cuma geli-geli tekak dan batuk je lagi yang masih liat taknak hilang. Selera makan pun dah ok sikit. Kepala berdenyut pun dah hilang. 

Sementara menunggu drama Lafazkan Kalimah Cintamu bersiaran. Aiskrim vanilla pun tiada bayang lagi ni. Orang yang ditunggu-tunggu pun tak kunjung tiba. Esok insyaallah dah ada date dekat klinik. Gara-gara date esok! Demam dua tiga hari sanggup ku tahan.

Sekarang ni musim demam. Jadi korang hati-hati ye. Jaga pemakanan jangan lupa minum air putih lebih sikit. Siapa sangka dalam sihat-sihat tiba-tiba boleh jatuh sakit. Nampak cuaca kat luar bukan main cantik. Ditambah pula dengan angin tu. Memang best tapi ianya akan jadi tak best bila kita tak sihat hukhuk. Nak buat apa pun tak boleh.



10 comments:

  1. Semoga awak cepat sembuh seperti sediakala..jaga kesihatan dan makan ubat seperti yg disarankan oleh doktor..banyak minum air masak..

    ReplyDelete
  2. patut la xde entri baru.. semoga cepat sembuh Cik Tie..

    ReplyDelete
  3. sekarang ni panas sangat2 sampai buka air cond pun still rasa panas lagi. Air dah berapa banyak minum pun tetap dahaga. Take care ciktie :)

    ReplyDelete
  4. aha musim demam skg ni
    ramai yang demam

    ReplyDelete
  5. hi hi tak perlu say sorry, ciktie.
    the blog is yours :)
    aida pun few days ago mcm nak sakit tekak.
    teguk la air suam sebyk yg boleh.
    alhamdulillah ok...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox