Permohonan KPSL 2018 Telah Dibuka - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, February 5, 2018

Permohonan KPSL 2018 Telah Dibuka


Permohonan PSL 2018 Telah Dibuka | Permohonan Peperiksaan PSL bagi tahun ini dah dibuka dah! Sebenarnya dari minggu lepas lagi kita dah boleh mohon secara online cuma ciktie je tak sempat nak update dekat blog. Untuk mohon peperiksaan Psl ni korang hanya klik sesawang bawah ini.

https://www.kompetensi.jpa.gov.my/peperiksaan/mohon/

Tarikh tutup permohonan untuk PSL ke :-

  • gred 19 - 12/2/18
  • gred 29 - 5/3/18
Sebelum ini ciktie dah kongsikan cara nak semak keputusan Psl bagi sesiapa yang telah pernah dan telah duduki peperiksaan ni dekat sini. Sebenarnya sesawang ini bukan sahaja disediakan untuk kita menyemak keputusan Psl saje tapi juga setiap peperiksaan dalam perkhidmatan kerajaan yang kita duduki contohnya seperti keputusan peperiksaan untuk pengesahan dalam perkhidmatan juga boleh disemak dekat situ. Kalau korang  tak caya boleh cuba. Rujuk kat sini ye!

Jadi apa tunggu lagi!! Sebelum mohon tu apa kata kita semak jadual jadual peperiksaan ini dulu..




Oo..jadual tak clear sangat! Nanti ciktie betulkan semula ye..







6 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox