Mini Photobook 6x6 - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Thursday, February 15, 2018

Mini Photobook 6x6

Mini Photobook 6x6 | Sampai dah ciktie punya mini Photobook! Cepat je pihak Pixajoj buat kerja diorang. Minggu lepas baru ciktie summit hari ini dah boleh tengok hasilnya. Cantik! Memang puas hati sangat. Lepas ini tiada masalah lagi nak cetak gambar. Boleh bukukan terus. Tak usah nak fikir-fikirkan lagi pasal album hehe

Mini Softcover Photobook 6x6





Cantik kan?? Hehe tambah cantik bila ianya hasil air tangan sendiri. Tak kisah lah kalau korang kata tak lawa pun yang penting ciktie suka!

Photobook ni kosnya tak sampai rm10 termasuk pos. Kebetulan hari tu Pixajoj adakan promosi rm1 untuk Photobook 6x6. Ciktie rembat je la. Sekarang ni ciktie tak perasan ada lagi atau tak promosi Photobook ni. Kat dalam ni kita boleh design sendiri. Boleh letak berapa banyak gambar yang kita nak. Cuma page yang dia bagi ni bergantung la ada yang 36 dan ada 48 page. Jangan ada tersalah page nanti photobook korang tak jadi lak! Jangan kata ciktie nak kabo ye hehe

Kalau korang nak design sendiri photobook korang sendiri korang install siap-siap dulu Pixajoj Editor di http://www.pixajoy.com.my/free-application

Kemudian ikut je langkah demi langkah yang ia tunjuk dekat situ.


11 comments:

  1. Akak pun tengah berkira-kira nak buat photobook jugak sebab akak memang selalu guna khidmat pixajoy.. Yang awak punya nampak cantik la pulak..

    ReplyDelete
  2. best kan buat photobook sendiri, dah la murahhh :D

    ReplyDelete
  3. waa..cantik la sis , ni tgh viral kaat fb. Ingat nak buat juga..hehe

    ReplyDelete
  4. Wow cantik dan comel je photobook tu

    ReplyDelete
  5. sama la saya pun skrg ni, kalau cuci gambar..buat style photobook cam ni je..senang..lagipun pixajoy, photobook selalu buat promotion singgit satu photobook..jadi ada je promo, mmg tak lepas peluang la..

    ReplyDelete
  6. cantiknya! Haritu nak order tapi lupa pulak alih2 promo dah habis dah pun. Melepassss

    ReplyDelete
  7. ramai da yang bt
    ayu blm smpt lg nak bt

    ReplyDelete
  8. aida lom lagi buat photobook thn ni.
    lom lagi ada time nak survey harga photobook.
    best nyer kalau dpt buat ekk :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox