Menang Giveaway Doodle By Fazz - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, February 28, 2018

Menang Giveaway Doodle By Fazz


Menang Giveaway Doodle By Fazz | Alhamdulillah, rezeki pertama ciktie dekat IG pada tahun ini  Terima kasih banyak Safni Resources sebab bagi hadiah doodle notebook yang comel ni. Dah selamaat sampai dah dan ciktie suka sangat! Terasa sayang pula nak guna hehe. Terima kasih korang ! Terima kasih juga pada penganjur sebab telah memilih ciktie sebagai salah seorang pemenang ni.


Sebenarnya giveaway ini adalah sambungan daripada giveaway dekat blog fazz. Disebabkan ada yang tiada blog tapi nak join. Makanya terhasillah giveaway ini. Alhamdulillah, giveaway dekat blog ciktie tak sempat join jadinya join dekat IG je.


Amacam comel tak doodle notebook yang ciktie menangi ni? Comel kan!! Cute sangat pada pandangan mata ni. Kreatif dan berbakat betul empunya tangan orang yang mendesign ni. Kalau tunggu ciktie buatkan hmmm memang kesudah la tiada. Dah la tak kreatif tak berbakat pula haha

Kalau nak tahu banyak lagi design doodle yang comel-comel dekat Ig Safni Resources ni. Korang boleh klik sini je kalau nak tengok lain-lain design tu ye. Sampaikan rambang mata la nak pilih mana satu design untuk hadiah doodle notebook ni. Pinjam gambar ye fazz




Doodle notebook ni kalau kita buat hadiah pun ok juga kan. Nanti kita mintalah Safni Resources tu masukkan nama orang yang kita nak bagi hadiah tu dekat design doodle ni. Mesti orang yang terima hadiah kita tu happy. Benda comel siapa tak nak kan!

Kalau korang teringin nak dapatkan doodle notebook yang comel ni juga. Boleh je order dekat Safni Resources. Whatsapp je dia dekat no.phone ni 0196141973.

In Shaa Allah memang tak menyesal punya la!!

15 comments:

  1. Comelnya doodle notebook dia. Kalau KekZa pun sayang nak guna ni. Hehe. Btw, tahniah ciktie!^^,

    ReplyDelete
  2. wow tahniah ciktie! Comelnya doodle dia :D

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaa doodle! ALHAMDULILAH. tahniah ciktie

    ReplyDelete
  4. wahhh cantiknyaa doodle notebook tu! geram tengok hehe. tahniah ciktie :D

    ReplyDelete
  5. Waow Nice Post. I really appreciate your effort. I am dying in love with this article.
    It's really full of research and hard working. I will share with my friends.
    thanks for this article.
    These are my Games Hope you love to play it.
    Traffic Racing
    Video Downlaoder
    American Speed
    Stunt Racing UK
    HD Video Downloader
    Traffic Racer
    Flight Simulator

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah rezeki. comelnyaaaa.. suka tengok orang pandai doodles ni. ceq tangan kaku memang tak retila nak lukis2 ni..

    ReplyDelete
  7. comel sgt cik tie... anak2 akak suka tu... tahniah... smg dimurahkan ezeki sentiasa

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox