5 Simkad Percuma 20 GB Dengan Mobile@Unifi - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, February 21, 2018

5 Simkad Percuma 20 GB Dengan Mobile@Unifi


5 Simkad Percuma 20Gb Dengan Mobile@Unifi | Buat kali pertama TM mengadakan promosi besar-besaran dengan menawarkan pakej yang cukup menarik kepada mereka yang terawal sebagai langkah pengenalan dalam memperkenalkan Unifi Mobile.  Untuk tempoh percubaan ini, TM telah menawarkan 20GB melalui rangkaian LTE secara percuma, 10 minit panggilan dan 10 sms percuma terhadap sejuta pelanggan mereka yang terawal. Tawaran ini sah sehingga 31 Mac 2018 atau sehingga promosi ini habis!



Apa yang  menarik Unifi Mobile ini tidak mempunyai tarikh luput dan maksimum seorang boleh mohon sampai 5 simkad! Cara nak mohon senang je hanya perlu muat turun aplikasi Mobile@Unifi dekat aplikasi Google PlayStore. Jadi tunggu apa lagi? Jom la derah sebelum terlambat. Orang dah bagi percuma ni rugilah tak ambil!

Dan selepas tempoh promosi ini, ia akan ditawarkan dengan harga rm10.

Muat turun aplikasi Mobile@Unifi sekarang !!

Unifi Mobile adalah perkhidmatan baru yang ditawarkan oleh TM selepas menamatkan perkhidmatan Wide iaitu perkhidmatan yang menawarkan data tanpa had dengan bayaran sebanyak Rm79 sebulan ditamatkan!

Walaupun unifi mobile menawarkan perkhidmatan tanpa tarikh luput, pengguna perlu memastikan akaun mereka terus aktif untuk tempoh setiap 90hari.

Untuk membuat penambahan nilai, ia boleh dilakukan dengan harga bermula rm13 untuk 1GB internet asas sehingga kepada 8GB untuk rm50.
8GB (4GB LTE + 4GB 3G/LTE) pada harga RM50
4GB (2GB LTE + 2GB 3G/LTE) pada harga RM30
2GB (1GB LTE + 1GB 3G/LTE) pada harga RM15
1GB Internet asas (1GB 3G/LTE) pada harga RM13






6 comments:

  1. Wahh!! 20 GB.. meriah berinternet wooo!!

    ReplyDelete
  2. Bestkan dapat simkad free lepas tu ada data 20gb pula setiap sim tu. Boleh la layan movie...

    ReplyDelete
  3. ramai jugak kawan yang beli simkad ni :D

    ReplyDelete
  4. Goos sharing sis. Belum pernah try lg. Tp tgk pakej yg ditawarkan tu, mcm best je kan. Blh layan movie byk2. Hihi

    ReplyDelete
  5. azah dah amik dah 5 simkad free nih. hihi. rezeki line laju jee

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox