Persiapan Raya Last Minit - Ciktie Dot Com

Breaking

Tuesday, August 21, 2018

Persiapan Raya Last Minit


Persiapan Raya Last Minit | Iya ke camni gayanya persiapan raya last minute?? Sebenarnya tak tahulah nak kata iya ke tak ! Yang pasti baru sempat nak take five sekejap. Penat haha balik je kerja tadi dekat 3 kali rasanya asyik pusing kereta gara-gara  salah faham. Harapnya tiada yang tertinggal lagilah, In Shaa Allah, aamiin..

Sekejap je rasa esok dah raya. Rasa macam baru lagi sambut raya puasa. Rupanya esok dah raya haji. Raya kali tak sempat nak buat apa-apa persiapan pun. Itu yang banyak main serang je. Kebetulan pula hari ke-2 ni my family buat sambutan ulang tahun untuk anak-anak saudara. Jemput datang siapa yang lapang ye. Menu simple-simple je kebetulan tarikh ulang tahun jatuh pada hari tu. Cuma menu untuk esok je masih lagi belum jelas.


Dan mesti kebanyakan dari korang tengah sibuk  sekarang ini kan?? Kalau tak sibuk dekat depan mesti sibuk dekat dapur tu kan? apapun semoga persiapan saat akhir ini berjalan dengan lancar, aamiin. Sebelum ciktie join rombongan dekat dapur tu ciktie nak ucapkan selamat hari raya. Masak sedap-sedap ye..

Eehhh kejap !! Berapa hari korang cuti raya  kali ni?? Dah ada yang terpaksa bertolak balik ke tempat bertugas ke esok tu?? Alahaiii apa boleh buat tak dapat cuti. Banyakkan bersabar ye. Kepulangan korang sekejap ini pun dah cukup bermakna buat insan tersayang tu. Dan yang tak dapat pulang tu, selamat beraya ditempat orang. Jangan dilupa insan tersayang yang jauh dimata tu..


7 comments:

  1. takrasa macam raya sangat hehehe sha cuti sampai jumaat!yay!

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya Aidil Adha ye

    ReplyDelete
  3. Hi, salam aidiladha !
    Ye, dha start kerja semalam...cuti sehari je..hehe~bulan 9 t byk cuti lg....

    ReplyDelete
  4. As salam. Semoga Aidil Adha lalu disambut dgn meriahnya di rumah cik tie....

    ReplyDelete
  5. dulu memang best perasaan nak balik kpg ni. hehe

    ReplyDelete
  6. Zumal raya hari tu tak siap apa2 pun. Teringat balik rasa sayu jer

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox