Giveaway by vitaminsyaza.blogspot.com : Teka Tong yang Mana - Ciktie Dot Com

Breaking

Tuesday, August 14, 2018

Giveaway by vitaminsyaza.blogspot.com : Teka Tong yang Mana


Giveaway by vitaminsyaza.blogspot.com : Teka Tong yang Mana | Alhamdulillah, dah sampai rumah dah ! Penat haha sebenarnya tiadalah penat sangat. Biasa je cuma bahang cuaca kat luar ni yang membuatkan kepala ni terasa berat sikit. Exam PSL pun dah selesai dah tadi walaupun tak berapa nak boleh jawab sangat. Rasanya inilah buat pertama kalinya keluar awal haha. 

Gara-gara tak sempat sarapan, selesai je exam terus je pergi makan. Sedap juga kuew tiew sup dekat Kem Desa tu. Tapi tak adalah nak snap gambar macam biasa. Segan pula dengan pakcik tu 🙈🙈 apapun all the best buat semua yang ambil exam untuk esok tu. Buat yang terbaik dan sehabis baik ye. Mana tau tahun depan takyah ambil dah.

Memandangkan hari ini tak sempat nak up apa-apa entri. Ciktie nak join giveaway Syaza ajelah. Kalau ikutkan senang je ni tapi tah betul ke tak tekaannya tak taulah kan. Apapun jom kita sama-sama support giveaway pertama dia tu.


Jawapannya : No. 5 kot 




12 comments:

  1. Best of luck, Cik Tie.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sama ;) https://azietaqniza.blogspot.com/2018/08/giveaway-by-vitaminsyazablogspotcom.html

    ReplyDelete
  3. Good luck. Ada masa join giveaway diblog saya. http://www.ronaldmohoni.com/2018/08/ronaldmohonicom-salam-merdeka-2018.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Woah Cik Tie!! JAwapannya betuiii no 5 :D

    Tahniah.

    tapi yang join GA ni 15 org ja x memenuhi syarat

    sobs.

    TQ cik tie sebab sudi join GA syaza :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox