Eyeliner By FarahGlanzdotcom!!

16:30

Alhamdulillah, baru sempat nak cuba eyeliner ni. Dah lama dah kita dapat eyeliner ni. Dah makan bulan dan hari dah tapi itulah tak sempat nak cuba lagi. Kebetulan hari ni banyak masa free nampaknya so sempat la check apa yang ada dalam beg hari-hari angkut mai office ni. Tu yang baru perasan. Maaf la ya cik FarahGlanzdotcom. Dalam ni banyak ngak barangnya.

Ciktie

Sebenarnya inilah eyeliner yang ciktie dapat sempena join GA Annivesary dan Duit Raya Cik Ash hari tu. FarahGlanzdotcom yang jadi penaja hadiah ciktie dapat ni. Terima kasih ya cikash dan cik farah.

Ciktie

Amacam lawa tak eyeliner ni? Ciktie dah cuba cumaa segan la nak share gambar hukhuk.. apapun terima kasih banyak ya..

Ciktie







You Might Also Like

3 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Light Red Pointer

Bloglist