Breaking

Saturday, October 14, 2017

Tshirt Hari Sukan Negara 2017

Tshirt Hari Sukan Negara | Baru siang tadi dapat ni tau. Panas² lagi ni..Warna hitam dan lengan panjang. Mula² ingat nak ambil lengan pendek ngan warna putih. Tapi sebab satu office cam dah sepakat nak ambil lengan panjang dan warna hitam. Kira on je lahhh

Ciktie

Ingatkan cetakan dekat baju tu ikut design hari sukan negara yang mula² tu tapi tak la. Kawan ni just tunjuk je design tu hari tu tapi sebenarnya cetakan design ni hehe. Tapi tak mengapalah..dah siap dah pun. Dapat pun dah.. Just tunggu tuk dirasmikan je lagi hikhik.

Ok lahhh.. Jenis kain pun ok. Sejuk je ni. Cuma ciktie tak tau jenis kain apa. Nanti ciktie update balik jenis apa ni. Harga tuk sehelai baju ni RM 37 tuk lengan panjang tapi tuk lengan pendek beza RM2 or RM5 camtu la hmm kena check balik ni hikhik. Sori korang..lupa da





1 comment:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox