Exam untuk lulus atau lulus untuk exam - Ciktie Dot Com

Breaking

Thursday, August 21, 2014

Exam untuk lulus atau lulus untuk exam


Minggu depan dah exam.. cepatnya masa berlalu, tak bersedia lagi rasanya nak jawab exam. tapi samada bersedia ataupun tidak, nak tak nak terpaksa hadapi juga. Hmmm.. mood nak stdy pun tak juga datang. Camner niii..

Kalau dah ambil test, sah-sah nak lulus. 
tapi ada ke sesape ambil test sesaje je.....................

#majlissambutanrayaperingkatbahagiandahselesai
#jawatantukangcebukkuahpundahtamat
#lepasnitunggugiliranrayakatcppula



No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox