Cekelat Semanis Honey - Ciktie Dot Com

Breaking

Sunday, September 23, 2018

Cekelat Semanis Honey


Cekelat Semanis Honey | Cerita ni sebenarnya dah ditayangkan dah tahun lepas. Tapi baru malam kelmarin terlayan. Itupun secara tak sengaja dah tak tahu nak layan cerita apa dah. Kena pula mata tak mengantuk lagi masa tu. Sementara tak mengantuk tu kita layankan dulu cerita ni.


Menampilkan Siti Nordiana dan Fikry Ibrahim sebagai peneraju utama. Dibantu pula oleh Zurin Aziz sebagai manager artis dalam cerita ni hahaha lucu pun ada. Seronoklah pula layan cerita genre komedi romantik ni malam-malam hahaha. Memang tak menyesal langsung tidur lewat kelmarin tu.

Cekelat Semanis Honey mengisahkan Adam Iskandar (Fikry Ibrahim) seorang artis popular yang memilih kedai makan kepunyaan seorang ibu tunggal, Maya yang hidup susah bersama anaknya (lakonan Siti Nordiana) untuk bersembunyi bagi mengelakkan dikerumuni peminat. Kedai itu pula tiada pelanggan mana kecuali dia seorang jelah sebagai pelanggan tetap. Bagi mengelakkan kedai ini ditutup Adam telah meminta bantuan pengurusnya hahaha boleh gelak sesorang tengok karakter Adam Iskandar dan pengurusnya ni. Nak tahu apa jadi lepas tu kenalah tengok telemovie ni hikhik





4 comments:

  1. dah x sempt nak tgk tv so i dont really watch dramas anymore

    ReplyDelete
  2. tak penah tengok lagi citer ni..boleh la cari nnti kat u tube...

    ReplyDelete
  3. oh citer ni.
    aida ingat.
    tapi tgk separuh jalan jer, ciktie.
    tak ingat langsung.
    need to carik and tgk balik ni.
    sementara masa byk free ha ha ha ah ha...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox