Makan-makan kat Hotel Crown Garden - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Sunday, March 25, 2018

Makan-makan kat Hotel Crown Garden

Sebenarnya event ni dah lama dah ! Hujung tahun lepas..bukan hujung juga la dalam bulan 11 lagi bendanya, 29.11.17 tapi memandangkan sebelum ini tak sempat nak publish. Jadinya dengan rasminya hari ini ciktie publish kannya !

Makan siang

Tak ada salahnya kalau kita nak bagi rewards dekat diri sendiri pun kan?? Nak tunggu kita dapat rewards dari orang lambat sangat! Korang sendiri pun tak moh bagi jadinya semua team ciktie kat office mengambil keputusan untuk sesama bagi rewards tuk diri sendiri selepas memasing penat work hard bagi menjayakan sasaran kerja tahunan. Event makan-makan ini bukan sahaja untuk meraikan kejayaan team melaksanakan tugas semata-mata tapi ia juga disekalikan dengan sambutan ulang tahun dan juga jamuan perpisahan diantara kami.


Dah terkurang sorang team kami. Ok..kerja tetap kerja walaupun penat kan. Tapi ada ke kerja tak penat 🤔 kalau lepak je tak buat menda pun penat juga kan. Biasalah kerja time kemuncak tu memang memenatkan tapi bila dah lepas tu ushhh terasa lega yang amat!


Oklah takmau cerita bab kerja. Sekarang ciktie nak ajak korang cuci mata je.. Menunya banyak lauk tapi tak sempat nak snap satu-satu! Dah lapar sangat masa tu ..

Stand

Hotel  Crown Garden





Hotel  Crown Garden



Selfie time!! Sebelum tu kalau korang nak tahu kat mana letaknya Crown Garden Hotel Jalan ni korang boleh guna maps je ye. Ciktie lupa cara camne nak masukkan maps dekat blog. Bila dah tahu nanti ciktie update balik 

Dan kalau korang nak tahu apa-apa maklumat berkaitan hotel Crown Garden ni layari je sesawang website diorang di www.crowngardenhotel.com Tapi ini bukanlah siaran berbayar ye! Just sharing is caring je kot-kot lepas ni ada pihak diorang nak bagi diskaun guna dewan ke nak bagi ciktie review produk diorang ke! Siapa tahu kan 😆😆

Sairus

Shaz

Tini

Rainusah

Wan










4 comments:

  1. Wah nampak sangat menyelerakan menunya. Betul tu nak tunggu dapat rewards dari orang entah ada entahkan tidak bagi reward kan diri sendiri. Baru puas hati...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox