Hadiah Peribadi hanya di Printcious - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Monday, March 26, 2018

Hadiah Peribadi hanya di Printcious

Sekarang ni masih cuti sekolah lagi kan. Apa yang pasti sekarang ni masih lagi musim orang kahwin! Buntu kadang-kadang nak hadiahkan apa dekat  pasangan mempelai. Pinggan mangkuk?? Sudu garpu? Peralatan dapur? Kain pasang?? tudung?? Hmmm yang paling unik bagi ciktie setakat ini adalah tong gas hehe sebenarnya ciktie lebih gemarkan sesuatu yang unik dan cute. Tapi biasanya yang unik ni perlukan pulus yang lebih kan 🤔🤔 tapiii kalau dekat sesawang Printcious ianya tak perlu nak risau! Macam-macam kategori hadiah ni ada. Siap ada offer lagi sekarang ni..

Dan sempena ulangtahun my sis hujung bulan ni ciktie dah siapkan satu hadiah ni! Kira Birthday gifts idea la. Harapnya dia suka la. Itupun baru minggu lepas ciktie order



Inilah hadiahnya tu! Cantik tak?? Ini ciktie gtau korang dulu ni jangan pula nanti korang gtau dia dulu. Kalau tak hmmm tak surprise la. Sebenarnya ada banyak gifts made with photo di Printcious ni. Sampai rambang mata juga la nak pilih hehe.. Mula-mula tu ciktie ingatkan nak bagi dia puzzle. Nak letak gambar dia satu keluarga tapi disebabkan dalam phone ni gambar dia sekeluarga tak ada, tukar ambil mug je. 

Sebelum ini ciktie ada kongsikan cara nak order cushion dekat Printcious ni tapi itu melalui pc! Rupanya Printcious ni ada cara lebih mudah lagi nak order hadiah ni. Guna phone je! Lagi mudah, senang pun senang. Ada yang nak tau camne tak 😆😆

Cara order mug by phone
Layari sesawang www.printcious.com dan pilih klik Create colour mug


 Klik create now


Masukkan gambar / apa-apa teks yang korang nak kemudian tetapkan saiz tu --> Done


Kat sini kita boleh tengok macamana kedudukan imej/teks yang kita masukkan tu. Kalau dah ok --> Add to Cart ! Tapiii kalau nak buat pindaan ---> Edit My Design Again

Kat sini juga kita boleh pilih warna bahagian dalam mug dan pemegangnya.


Masukkan maklumat shipping address


Buat pembayaran! Ada 2 cara pembayaran tu samada secara online atau ATM ---> Next



Ok, dah siap !! Sabarlah hati menunggu hadiah peribadi ini sampai.  

If you are looking for best pin badges for college , don’t forget to contact them. 

Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, prom nite photo booth is your best entertainment.”

WEBSITE

FACEBOOK

INSTAGRAM




7 comments:

  1. printcious memang best , boleh diy design ikut citarasa kita

    ReplyDelete
  2. CR ada satu mug dr printcious ,syg nak guna :)

    ReplyDelete
  3. harap dia suka la hadiah ciktie bagi tu nanti :D

    ReplyDelete
  4. Wah,cantiknya mug yang ciktie tempah tu

    ReplyDelete
  5. busyra ada buat jg di sini baru2 ni.. busyra buat tshirt dan frame ceramic. hehe

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox