Breaking

Friday, March 16, 2018

Assalamualaikum

Haii, assalamualaikum dan selamat petang semua! Baru sempat update blog untuk hari ini. Semalam..kemarin dan hari-hari sebelum-sebelum ni tak sempat nak update atau blogwalking ke blog korang pun lagi. Ada event penting bakal berlangsung sehari dua lagi. Itupun tak pasti lagi samada ciktie bakal terlibat sama atau tidak ke event tu nanti. Kata pemutus belum dikeluarkan lagi tapi apapun persediaan perlu dibuat dulu. Perlu terlibat atau tidak secara langsung belakang kira! Betul tak hikhik


In Shaa Allah mungkin ini minggu ke-2 terpaksa bekerja dihujung minggu. Kalau betul terlibat la kan.. tapi yang pasti esok memang kena kerja. Sebelum ini dah terlibat untuk program Majlis YBhg. Dato' KSU Bersama Penjawat Awam Kelantan & Terengganu. Entri itu dekat sini. Ingatkan dapatlah rest sebelum terlibat pula dengan event besar awal bulan April nanti.

Tapi dalam kelam-kabut ini sempat juga ciktie terima pelawaan makan-makan dekat Hotel Perdana Kota Bharu tu malam tadi !! Diorang buat promosi 'Perdana Street Food'  Terima kasih ciknor #bloggerkelabbenashaari nanti invite lah kita lagi ye 😘😘 tak lupa juga terima kasih buat staf hotel yang sporting tu 😆 Nanti free sikit ciktie tulis entri pasal #perdanastreetfood tu ye.

Oklah korang. Sampai sini dulu ye! Nanti jumpa lagi pada entri yang lain pula 😄 Kunjungan korang tu nanti ciktie balas slow-slow ye. Jangan jemu singgah sini ye..


2 comments:

  1. busy betul. hehe semoga semuanya berjalan lancar seperti dirancang.

    | blog helloaiman |
    | Tempahan Khat Kufi |

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala tugas ciktie yer

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox