Breaking

Friday, November 24, 2017

Giveaway Dhia Sumayyah (20/11/17-14/12/17)



Simple Review Tinynasweet

Giveaway Dhia Sumayyah (20/11/17-14/12/17) dianjurkan oleh Miss TinynaSweet khas untuk mendapatkan sokongan bagi melayakkan Dhia Sumayyah melangkah ke pusingan seterusnya.
Blog TinynaSweet ini mula diwujudkan pada bulan 7 Tahun 2012 rasanya la.. Bertemakan ala-ala sweet kalau tak silap ciktie, blog ini mengetengahkan warna pink dan merah pada tulisan label. Nampak sweet je kena sangat la nama pemiliknya tu.

Oklah ciktie nak ajak korang-korang yang free tu untuk join serta GA ni.
Jom la apa tunggu lagi.. tak susah pun nak join :)






5 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox