3 Brand Popular at Lazada - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, September 24, 2018

3 Brand Popular at Lazada


3 Brand Popular at Lazada | Sebenarnya dekat Lazada ni bukan 3..bukan juga 5 tapi banyak sebenarnya brand popular yang kita boleh dapat dekat situ. Dari se famous-famous brand sampailah ke brand yang langsung kita tak tau hehe yang tak tahu tu ciktielah. Iyalah biasanya ciktie shopping barang keperluan je. Barang kehendak memanglah banyak tapi tak bolehlah nak ikutkan perasaan sangat. Kena berpada-pada orang kata nanti ada juga yang karam sebelum waktunya tu hikhik. Jadi sebelum ia karam kenalah berhati-hati 🤭🤭


Macam yang korang tahu dekat Lazada ada macam-macam jenis brand, dari keperluan kanak-kanak, wanita, lelaki, peralatan dan perkakasan rumah, barangan elektrik elektronik, gajet, fesyen dan banyak lagilah. Dan macam biasa kita hanya pilih brand mana yang menjadi kesukaan kita. Kalau kena dengan bajetnya boleh terus 'ON' tapi kalau tak hehe masuk wish dululah sampai betul-betul mampu takpun tunggu masa ada promosi. Tapiii kadang-kadang itu tak jugakkk. Dah berkenan sangat dengan satu-satu barang tu menyebabkan kita tak fikir banyak dah !! Yang penting barang tu kita nak. Bab bajet dah jatuh no.2 ! Pendek kata masa tu mahal murah belakang kira dah. Apa orang kata alah membeli menang memakai, sesekali kena barang mahal pun tak apa. Janji puas hati dengan kualitinya, betul tak??


Tapiii ehh kejap korang, Lazada ada buat sales lah sempena Jualan Shopathon  (https://www.lazada.com.my/super-shopathon-sale/) 27 September 2018 ni. Gempaklah korang.. so, tunggu apa lagi bolehlah scroll website Lazada ni. 


bLOGGER CONTEST

Tapi sebelum tu berikut ini antara 3 Brand popular di Lazada yang menjadi kegemaran ciktie. Kalau ikutkan memang banyak sebenarnya brand kegemaran ni antaranya macam Maybelline, Samsung, Asus, Watsons, Huawei, Philips dan banyak lagilah. Tapi kita cerita 3 ni je dulu kenapa ia menjadi pilihan. Biasalah pilihan perempuan mestilah kebanyakan barang-barang pilihannya berasaskan kecantikan, sesuatu yang comel, cute, mudah, pelbagai guna apalagi ye hmmmm 🤔🤔 Jom layan jelahhh

Carlo Rino
Kebanyakan koleksi keluarannya CR ni ciktie suka. Baik dari segi design, warna, kualiti ia pun memang terbaik. Puas hati sangat. Design ia pun tak banyak dan yang paling penting boleh macth dengan semua event.


OEM 
Tak pernah tahu pun pasal brand ni tapiii kebanyakan pakaian budak perempuan brand inilah yang ciktie suka. Nampak simple dan ringkas je but i like it. Nampak comel je. Cuba imagine anak korang atau anak buah korang yang gayakannya. Sweet gitu kan



Tefal
Produk pelbagai guna, berkualiti, tidak melekat, mudah, cepat dan menjimatkan masa. Memang cukup-cukup membantu kita menyediakan masakan. Dan itulah juga sebab kenapa suka sangat ushar-ushar barangan tefal ni nak-nak Air Flyer tu. Teringin juga nak dapatkan satu. Kalau ikutkan dari segi harganya pun dah ok cuma itulah bajet pula terlebih dekat tempat lain huhu .. sabar ajelah.


Oklah inilah antara 3 Brand Popular di Lazada yang menjadi pilihan ciktie. Pilihan korang pula macamana pula??

4 comments:

  1. selalu tak ikut brand..kalau berkenan, main klik2 & bayar je...betul cik tie..kalau dah berkenan dengan satu barang tu, bajet dah jatuh no.2..yg penting, wajib beli..haha

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox