Semakan Tempat Mengundi - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, April 16, 2018

Semakan Tempat Mengundi


Semakan Tempat Mengundi | Alhamdulillah, dah tahu dah tempat memgundi kat mana nanti! Riuh sekejap bila masing-masing tak sabar nak tahu tempat membuang undi 😄😄 

Ehhh korang dah semak ke mengundi kena dekat mana nanti?? Baik check awal-awal ni tiadalah resah sangat nanti. Nak check klik pautan https://pengundi.spr.gov.my

Ataupun kat sini

http://www.ciktie.com/2018/04/9-mei-cuti-pelepasan-am.html?m=1

Ada yang berubah tempat mengundi tak?? Kalau ada kita geng la 😆😆

12 comments:

  1. Alhamdulillah.. dah check tempat mengundi :)

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  2. Alamak lupa pula nak semak... Tq for this entry buat zumal teringat...

    ReplyDelete
  3. Akak dekat Dun Alur Limbat, Marang... =)

    ReplyDelete
  4. Dah check tempat mengundi!! Semangat check sebab first time. Hihi.

    Selamat mengundi CIk Tie :D

    Jemput join segmen dan giveaway di blog Siqah :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
  5. Yeahh .. saya dah semak dah tempat mengundi .. masih tmpat sama .. hehe..

    ReplyDelete
  6. Zumal belum check lagi, asyik lupa jer

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox