Pedas Tapi Sedap Dengan Rio Burger - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, July 18, 2018

Pedas Tapi Sedap Dengan Rio Burger


Fuhhh memang terasa kepedasannya tu. Tapi serious memang sedap !! Memang tak menyesal ambil set ianya ni walaupun tak berapa suka dengan bau ala-ala kopi camtu ianya ni. Tapii memang berbaloilah. Boleh habis seketul Burger Rio ni hikhik



Sebenarnya tak rancang pun nak beli atau nak cuba burger Rio ni walaupun ia duk lalu lalang dekat wall. Kebetulan keluar hari tu singgah McDonald's sebab teringin sangat nak cuba Durian McFlurry. Itu yang sampai terbeli Durian McFlurry Party sekali tu hikhik. Dari segi rasa dua-dua set durian McFlurry tu rasanya lebih kurang je walaupun yang bezanya Party tu diorang taruh coklat. Rasanya tu ciktie ada kongsikan dekat sini.



Burger Rio !! Kalau tak silap burger ni diorang keluarkan sempena World Cup iaitu kempen 'Discover the World' oleh McDonald's Malaysia. Ada 2 jenis, ayam dan juga daging. Mula diperkenalkan masa Sukan Olimpik Rio 2016. Jadi kemunculan semula ianya ini memang dinanti-nantikanlah. Ciktie tengok ramai yang dah cuba. Masa masuk McDonald's hari tu pun ramai student yang tengah makan burger ni. Itu yang boleh terjebak sekali ! Eeehhh memandai pula jadikan student tu alasan ye. Opss


Dengan kepingan dagingnya tu di tambah dengan cheese cheddar, sos istimewa Rio - spicy benda tah rasa pedasnya ni dan sayurnya yang segar. Rotinya pula yang ditabur bijan putih dan hitam memang terbaiklahh. Sedap !! Cuma harganya mahal sikit la, dalam rm15 tak silap camtulahh





8 comments:

  1. tak cuba pulak sebab macam tak menarik sangat rupa dia :P

    ReplyDelete
  2. mahal sket eh..tak makan pon lagi..even da lame iklan..hahah tp tgk roti cam menarik je

    ReplyDelete
  3. Ow sempena World Cup rupanya.. sekarang World Cup dah habis ada jual lagi ke?

    ReplyDelete
  4. hari tu teringin juga nak try buger rio ni.. tapi mcm tunggu dulu.. skrg rasa mcm nak pulak..


    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  5. waaa cik tie abih seketul. aira tak habis pun sebab pedas. haha

    ReplyDelete
  6. dah pernah makan.. Tapi, Rose tak tahan pedas sangat..

    ReplyDelete
  7. semlm ke mcD.
    x perasanplak burger rio ni, ciktie.
    maintain order bigmac :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox