Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, March 20, 2019

Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com



Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 Mac 2019, iaitu tepat jam 8.30 pagi sehingga hari esok, 8.30 pagi 21 Mac 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2019.

** jom support Mia Liana....


6 comments:

  1. all the best cik tie... join gak la

    ReplyDelete
  2. good luck. datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/03/segmen-24-jam-bloglist-32-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Cik Tie.. tak sempat nak join..

    ReplyDelete
  4. salam. terima kasih sudi join segmen ini.

    senarai peserta telah dikemaskini di https://www.mialiana.com/2019/03/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    good luck!

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox