#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019) - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, February 20, 2019

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019)


O..o.. lamanya tak bw blog korang. Last rasanya jumaat lepas ! Lepas tu sibuk dengan hal sendiri tambah pula hari Ahad tu tak sihat. Bawa sampai Selasa hmm tak pepasal offday 2 hari. Tapi takpa esok² ciktie cover balik siapa yang singgah bertandang tu ye.


Btw, GA Mrs Pip ni sebenarnya ciktie dah lama nak join tapi tak terjoin-join jugak. Kebetulan scroll fb tadi keluar dia punya entri ni. So, ciktie nak join dulu la sebelum lastday. Hari ni pun dah 20hb.. tapi peluang bonus tu dah terlepas la pula huhu kalau Mrs Pip cancelkan syarat last tu boleh tak hehe pless tapii kalau tak boleh tak kisahlahhh ciktie nak try juga teka tarikh lahir tu. Kalau kebetulan ada rezeki ada la, kan hikhik

18/02/1979 betul tak πŸ™„πŸ™„

Kalau betul, Happy belated birthday Mrs Pip πŸŽ‚πŸŽ‚ 


8 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox