- Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Selamat datang ke Blog Ciktie Dot Com

Blog Ciktie Dot Com ini sebenarnya adalah Blog Colour Of Life K ! untuk membolehkan ianya mempunyai domain sendiri maka pada awal Januari 2018 ianya telah ditukar kepada Blog Ciktie Dot Com. Sesuai dengan nama baru, Blog Ciktie Dot Com ini cuba untuk mengetengahkan sesuatu yang berlainan dari segi penyampai, penulisan ataupun berblogworking berbanding dari tahun-tahun sebelum ini. Semoga dengan perubahan ini ia akan membawa sesuatu perubahan yang lebih positif buat blog ini.

Blog ini sebenarnya telah diwujudkan pada 25 Julai 2011 dimana ia adalah kesenambungan daripada blog sebelum ini iaitu Ctnoraishah. Bermula pertengahan tahun 2015, nama Colour Of Life K telah digunakan sepenuhnya. Sesuai dengan deskripsi blog, ia diwujudkan sebagai tempat perkongsian pengalaman peribadi dan juga sebagai pengantaraan bagi membolehkan ciktie mendapatkan maklumat mengenai sesuatu perkara.

Jadi sekiranya anda ada sebarang pandangan/ pendapat ataupun idea untuk penambahbaikan. Atau ada sebarang pertanyaan bolehlah berhubung dengan ciktie dengan emailkan kepada snamohamad@gmail.com. Akhir kata terima kasih sebab sudi berkunjung ke blog ciktie yang serba kekurangan ini.

No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox