Beauty Giveaway By Mrs Pip - Ciktie Dot Com

Breaking

Thursday, September 20, 2018

Beauty Giveaway By Mrs Pip


Beauty Giveaway By Mrs Pip | Haiii Selamat malam korang. Lamanya Ciktie tak membebel dekat sini. Memang  dah terasa rindu sangat dah nak membebel dekat sini. Rindu juga nak baca celoteh korang dekat blog tu cuma sekarang ini tak berapa nak ada kesempatan lagi. Nak kata sibuk tu tiadalah sangat. Rasanya macam sebelum-sebelum ini juga. Masih terkawal lagi hahaha cuma  itulahhh dua tiga menjak ni terasa macam penat sikit badan ni. Itu yang ingat nak ambil masa rest sekejap. Tapii bila tengok korang hari-hari post entri ni jealous lah pula.



Tapiii kalau membebel tak tentu hala macam tak bestlah pula. Jadi sementara nak dapatkan idea nak membebel apa ni, Ciktie nak ajak korang semua terutamanya mana yang belum lagi join GA by Mrs Pip ini. Jom kita sama-sama join. Nak join tu klik je banner atas tu ye šŸ¤— Kalau ikutkan tadi nak join Segmen dari blog KasihJuju dulu tapii sebab tak boleh nak copy guna phone kita postpone esok ajelah. Itupun kalau sempat, in Shaa Allah. 


Oklah, berbalik kepada GA By Mrs Pip ni. Ciktie sebenarnya suka singgah dan baca entri dekat blog Mrs Pip tu. Lagipun susunan dalam blog dia tu pun kemas ! Loading pun cepat.. betul kan














6 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox