Semakan tempat peperiksaan KPSL N29 - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, August 6, 2018

Semakan tempat peperiksaan KPSL N29


Semakan tempat peperiksaan KPSL N29 | Sementara menunggu panggilan masuk menaiki flight ke Kota Bharu ni, ciktie nak ambil kesempatan nak bagitau korang, semakan tempat menduduki peperiksaan KPSL gred N29 dah boleh dibuat melalui pautan ini.


Sebenarnya dari minggu lepas lagi semakan ini dah boleh dibuat cuma ciktie je tak sempat nak publish dekat sini. 


In Shaa Allah kalau tiada apa-apa ciktie pun akan join exam tu nanti. Tapii tak tahulah terasa macam jauh pula tempat exam tu kali ni.















6 comments:

  1. goodluck :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/08/mood-blogwalking-negeri-asal-cik-tie.html

    ReplyDelete
  2. Best of luck Cik Tie.. Smoga awak dapat menjawab exam dengan sebaik-baiknya..

    ReplyDelete
  3. gi mano tu cik tie , mudahan segalanya berjalan lancar. dan semoga selamat pulang dengan selamat amin..

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya dalam peperiksaan itu nanti...

    do the best and the rest just tawakal jelah

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox