Prawn Sensation by Domino's Pizza - Ciktie Dot Com

Breaking

Thursday, July 26, 2018

Prawn Sensation by Domino's Pizza


Prawn Sensation by Domino's Pizza | Tak sempat nak merasa pizza free - Ssamjeang ke apa namanya tu. Alahhh yang ramai up entri pasal pizza Domino's yang pedas hari tu. Sebenarnya bukan tak ada peluang nak merasainya tapi gara-gara terlambat reply e-mail. Hmmm tiada rezekilah untuk sama-sama merasainya. It's ok.. tak dapat yang tu yang lain pun ok. Janji dapat, betul tak??

Disebabkan nak juga pizaa berasaskan udang! Makanya menjelmalah Prawn Sensation ! Tak sangka pula dapat yang saiz besar. Dan nasib baik juga my sis kebetulan datang rumah hari tu. Dapatlah makan ramai-ramai.


Tergoda sangat tengok udang dia tu tapi disebabkan masa tu tengah puasa 6. Kita kuatkan hati untuk tunggu sampai waktu berbuka. Sedap juga rasanya tu. Sepertimana yang diperkatakan seorang teman tentangnya begitulah rasanya 😍😍

Dengan setiap kepingan rotinya dipenuhi udang bersalut keju ditambah lada sedikit pedas. Memang sedap ! Terasa juga rasa masam-masam tomato tu. 


Yang ini berbeza sikit dengan set yang pernah diambil sebelum ini. Tak perasan rupanya tertukar.. Ini namanya Cheesy Four bukannya Fabulous Four ! Patutlah ayam set ini spicy rupanya. Spicy ia tu pula betul-betul spicy la. Kesian pula budak kecil berdua tu tak boleh nak makan. Itulah mak saudaranya pun main order je. Maaf ye anak-anak. Mak saudara korang ni nak cepat sangat tengahari tu. Terrr block kereta orang ! Jadi terpaksalah berjaga-jaga 


Apapun thanks Domino's Pizza ! Belanja kita makan free hari tu. Kita suka sangat. Nanti bolehlah belanja kita lagi opsss 😉😚






5 comments:

  1. Mmmm sedapnya tak sabar nak pergi domino's...

    ReplyDelete
  2. terliur weh! Napok sedap sengoti. sygnya x pernah ke sana. cuma mkn pizza hut je..

    ReplyDelete
  3. Kitorang plan nak singgah makan di Domino semalam tapi perut kenyang lagi, terus kensel. Next time lah..

    ReplyDelete
  4. topping dia banyaknya!!! syaza follow salam kenal :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox