Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya - Ciktie Dot Com

Breaking

Sunday, July 8, 2018

Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya


Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya | Hari Rabu minggu lepas sehari selepas kursus dekat Bukit China, mesyuarat agung kesatria dan sambutan hari raya telah diadakan dekat sana juga. Meriah juga sesekali buat camtu. Menunya tiap-tiap unit sama-sama bawa. Maknanya setiap pasukan mempunyai menunya tersendiri.

Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya

Seronok ! Memang seronok cuma itulah macam tak cukup makanan pun ada walaupun setiap unit sama-sama bawa tu. Semua main serbu haha. Tapi satu je yang tak bestnya awat wehhh korang mesti sibuk nak tapau makanan bawa balik tu. Siap bawa Tupperware lak tu. Memang kita tak genglah hahaha lawak la korang ni.

Oklah jom tengok gambar yang sempat kita snap hari tu. Tak banyak pun sebab ingatkan ada orang lain tolong snap kan juga tapii memasing saling mengharap rupanya kuang..kuang..kuang

Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya

Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya

Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya

Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya

Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya

Mesyuarat Agung Kesatria & Sambutan Hari Raya
































10 comments:

  1. hahahaha kemain dah get ready siap bawa tupperware dari rumah

    ReplyDelete
  2. hehehe bab bab cemni yang makan tu best sangat nak tengok =P

    ReplyDelete
  3. Sedapnya kek... Meriah sambutan raya tu

    ReplyDelete
  4. Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    Entry terkini :
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/8-jul-2018-majlis-tahlil-arwah.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/surat-cinta-daripada-allah-tentang-solat.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/sesi-blogwalking-julai-tamat-hati-senang.html

    ReplyDelete
  5. Dulu kat tempat kerja zumal, kalau ada jamuan je mesti ada geng tapau. Kesian kat orang lain yang belum datang...

    ReplyDelete
  6. Makan, makan dann terusss makann ! hehehe

    ReplyDelete
  7. singgah sini..sedap tgok makanan tuu~ jemput msuk bloglist Del
    http://www.cakapsinilah.com/2018/07/blog-segmen-blog-list-segment-august-by-da.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox