Kad Raya Office - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Monday, June 11, 2018

Kad Raya Office

Kad Raya Office | Hushhh edit pun edit la. Janji cukup column !! Nak tunggu semua orang ada memang susah bebenar. Kalau yang tu ada yang ini pula tak ada. Bila yang ini dan yang itu ada yang lain pula tak ada. Last sekali terpaksa guna cara camni hikhik. Nak edit lebih-lebih pun memang kita pun tak pro mana. Nanti kita belajar lagilah ye. Jadi gokgek-gokgek jelahh gambar ini pun. Minta maaf la ye kekawan. Edit pun guna paint je..tak boleh nak install Adobe Photoshop. Komputer berat sangat dah.


Apapun salam aidilfitri maaf zahir dan batin. Esok kita lastday kerja dahhh. Jangan ada yang jealous ye hikhik


2 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox