Diskaun Sehingga 40% Oleh Malaysia Airlines - Ciktie Dot Com

Breaking

Saturday, June 30, 2018

Diskaun Sehingga 40% Oleh Malaysia Airlines


Diskaun Sehingga 40% Oleh Malaysia Airlines |   Wahhh seronoknya !! MAS buat promosilah korang. Terasa rindu nak terbang tinggi kat atas sana tu. Kali terakhir kita terbang bersama MAS ini dalam tahun 2015. Masa tu kononnya nak balik beraya naik flight. Sekali dapat balik sini terus hahaha. Alhamdulillah, dah 3 tahun berlalu dah rupanya kenangan terindah tu.


Masa tu housemate yang belikan tiket flight tu. Beria dia suruh balik dengan flight kebetulan pula masa itu MAS buat promosi juga. Dan sekarang ini MAS buat promosi lagi. Diskaun sehingga 40% pada tambang penerbangan dan tawaran ini hanya sah sehingga 10 Julai ! Jadi korang tunggu apa lagi? Cepatlah book sebelum terlambat.


Nak  book ataupun nak dapatkan maklumat lanjut tu korang boleh klik je link >> SINI << ataupun klik je banner atas tu !

4 comments:

  1. alahai.. nak terbang jugak ni gedik2 da tapi poket tak ngizinkan. walaupun ada discount. masih eermm eerm harganya =(

    ReplyDelete
  2. terbaek :)

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  3. Wah bagus ni... Bukan senang mas nak bagi diskaun

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox