"Buka Buku Baru" Giveaway by Mai - Ciktie Dot Com

Breaking

Saturday, June 9, 2018

"Buka Buku Baru" Giveaway by Mai


Buka Buku Baru" Giveaway By Mai | Tahniah Mai !! Dah nak kawin dah dia raya ni. Raya pun dah tak sampai seminggu je lagi. Semoga majlisnya nanti berjalan lancar ye. 


Kalau nak tahu template blog ni dialah yang tolong pasangkan. Bukan yang ini je tapi sebelum ini pun ciktie pernah gunakan khidmat dia. Memang puas hati sangat sebab dia mementingkan kepuasan kita. Sorry Mai kalau sebelum ini banyak susahkan Mai

Kesempatan ini juga akak nak ucapkan tahniah ! Selamat Pengantin Baru. Selamat Menempuh Alam Baru (alam rumahtangga) bersama insan tersayang tu. Semoga Berbahagia hingga Ke Jannah. Aamiin







8 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox