7 Jenis Pekerja - Ciktie Dot Com

Breaking

Saturday, June 23, 2018

7 Jenis Pekerja


7 jenis pekerja | Pekerja sebenarnya ada 1001 jenis !! Macam-macam ragam ada tapi kat sini cukup kita kongsikan 7 jenis je. Semoga sekembalinya kita selepas bercuti lama ini mampu mewujudkan aura positif yang lebih baik dari sebelumnya. In Shaa Allah, Aamiin


7 Jenis Pekerja

1️⃣ Cool je tapi kerja settle ! tiptop orang kata

2️⃣ Cool pada awal bulan, pulun akhir bulan janji kerja settle

3️⃣ Budget macam dia sorang je buat kerja urgent,tapi kerja masih tertunggak

4⃣ Watlek je, selalu hilang takde kat tempat tapi keje siap

5️⃣ kerja nak tidur je, datang kerja jual topup, dating dgn anje... tapi kerja settle

6️⃣ datang kerja sampai balik kerja main hp tapi kerja siap

7️⃣ datang kerja kata diet tp makanan kat pantry semua dia sapu habis hahah tapiii kerja siap


Amacam? Agak-agak korang kategori mana.. sebenarnya mana-mana kategori pun tak kisah janji kerja kita tu siap, betul dok? 


1 comment:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox