5 Video Iklan Raya Paling Popular 2018 - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, June 13, 2018

5 Video Iklan Raya Paling Popular 2018


6 Video Iklan Raya Paling Popular 2018 | Sebenarnya ada banyak video iklan raya yang dah keluar untuk tahun ini. Semua best-best belaka dengan mesej yang disampaikan tu memang cukup menarik dan kena sangat tapiii dalam semua yang banyak-banyak tu 6 je yang yang menjadi pilihan ciktie untuk dimasukkan dalam senarai video iklan raya paling popular tahun 2018 blog ini. Ini tak bermakna video iklan raya yang lain tu tak popular ye.. 

1. Watsons Raya :  Misi Ikhlas Aidilfitri - kisah Munira yang  dengan cermin mata ajaib ! Terlalu memuja kecantikan luaran hinggakan kecantikan dalaman diabaikan. Nice sangat !!


2. Digi Raya 2018 : #Nawaitu - Diinspirasikan dari kisah benar yang berkisarkan tentang bola sepak iaitu hubungan jurulatih dengan pemain. Yang ini memang lain betul ia punya jalan cerita.


3. Filem Pendek Raya 2018 Telekung Siti Khadijah - alahaiii sweet nya menantu dia. Tapi kalau orang lain dekat tempat dia pun rasanya sama je buat andaian camni kalau tetiba dengar orang marah-marah. Nak pula kita baru je kat situ hikhik


4. Team #RayaMerah - Yang ini tentang Ridwan ! Dia selalu je sibuk tapi dia sanggup melakukan apa saje untuk satu keluarga! Tapiii alahai sedihnya bila orang tak hargai kita camtu..


5. Toyota Jalan Cerita - walaupun tidak mempunyai harta benda, si ayah sanggup meluangkan masa membawa si anak bersiar-siar. Not bad juga iklan yang ni


6. Biru - iklan yang ini cukup kreatif ! Mula-mula terfikir juga siapa si biru ni dan kenapa dia macam tak puas hati dengan si purple. Akhirnya terjawab sudah semuanya. Inilah realitinya bila tiba nak raya kan  


Amacam?? Ok tak video iklan raya pilihan ciktie.. Semoga terhibur 


3 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox