Berblog dekat pejabat boleh ke - Ciktie Dot Com

Breaking

Saturday, May 26, 2018

Berblog dekat pejabat boleh ke


Berblog dekat pejabat boleh ke ? | Hai, assalamualaikum dan selamat petang semua. Selamat berhujung minggu dan juga selamat menunaikan fardu asar ! Masa-masa camni kaum ibu semestinya masih lagi sedang sibuk dekat dapur kan. Menu apakah yang bakal menjadi santapan seisi keluarga berbuka malam nanti. Apapun menunya selamat menyediakan hidangan ye 😆😆

Sambil-sambil berblogwalking, ciktie tertarik dengan satu perkongsian ini. Perkongsian itu lebih kepada persoalan sebenarnya. Cuma jawapan kepada persoalan itu yang ciktie nak kongsikan dekat sini.

Sekadar hiasan

Kadangkala kita lupa ataupun mungkin kadang-kadang kita buat-buat lupa. Zaman sekarang ini kat mana-mana boleh dikatakan semua orang membuat kerja sampingan. Tapi ada juga yang tak buat pun. Sambil-sambil kita buat kerja sampingan dekat pejabat contohnya kita terguna peralatan dari sana tanpa kebenaran ataupun mendapatkan keizinan dari majikan ataupun big boss kita dulu. O.o.. sebenarnya itu adalah satu kesalahan tau. Walaupun kerja sampingan yang kita buat itu tidak langsung menjejaskan prestasi kerja kita dekat pejabat. Tapiii acamner nak minta keizinan nak guna komputer nak taip entry ni waktu lunch ye huhu segan juga bila orang tau kita berblog ni atau korang rasa camne??

Itu ajelah yang ciktie nak kongsikan petang ini. Sehingga jumpa lagi di entry seterusnya. Bye..




10 comments:

  1. Saya biasa guna waktu terluang dan guna gajet sendiri utk berblog...

    ReplyDelete
  2. curious jugak nak mintak izin macam mana hahahha

    ReplyDelete
  3. rasanya mmg kena minta kebenaran.. bgitau je dkt diorg , in shaa Allah diorg faham :)

    ReplyDelete
  4. cik nor xbuat sbb dah pernah kna sound ngn bos..haha

    ReplyDelete
  5. Akak cuma guna laptop ofis jea tapi line internet akak guna data sendiri dengan menggunakan hotspot.. lagipun keja hakiki akak memang ada kena mengena dengan blog jugak, iaitu blog library dan jugak fanpage facebook library punya... Kadang-kadang aje akak curi sikit masa untuk update jurnal akak sendiri, hihi sambil menyelam minum air..

    ReplyDelete
  6. kat ofis k.fiezz, line internet agak slow..tapi kdg terguna jugak bila line okey..hihi..tapi tak selalu..kadang2 je sbb kat ofis nak menaip entry tak feel..asyik orang keluar masuk bilik k.fiezz sbb k.fiezz PA, jaga bos..so orang selalu kuar masuk nak jupe bos..tak selesa nak menaip...

    ReplyDelete
  7. pernah jugak terfikir tapi kalau dah siap kerja semua baru fokus blog. Kadang bos nampak je tapi dia okay je so okay la kot :P

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox