Segmen HasrulHassan.com Blogwalking Ramadan-Raya 2018 - Ciktie Dot Com

Breaking

Friday, April 27, 2018

Segmen HasrulHassan.com Blogwalking Ramadan-Raya 2018



Segmen HasrulHassan.com Blogwalking Ramadan-Raya 2018 | Dua tiga hari ini sibuk sikit. Nak jengah blog pun rasa macam terpaksa curi-curi masa. Kebetulan pagi ni terawal sikit bangunnya. Ambil kesempatan la sikit join segmen anjuran HH ni. Sebenarnya kemarin dulu lagi nak join tapi memang tak berpeluang.

Segmen HH ini mudah je. Hanya senaraikan 5 aktiviti yang akan kita buat sepanjang ramadhan nanti. Ia macam azam kita la. Lepas tu link kan ianya ke blog HH. Kalau korang tak caya korang boleh klik banner atas tu ! Nk join pun boleh klik banner tu ye. 29 April ni last dah tau segmen ni 

Seperti ramadhan tahun sudah, ciktie masih berharap semoga supaya tahun ni dapat puasa penuh heheh in Shaa Allah semoga ada rezeki la kan 😆😆 Dapat bangun sahur setiap hari sebab ciktie ni bab-bab bangun sahur ni liat sikit. Tapi sebenarnya bukan taknak bangun tapi lebih pada tak sedar sebenarnya 😞 

Dapat kurangkan sikit sesi menabung dekat bazar Ramadhan terutamanya ketika memilih juadah berbuka tu. Nak la jimatkan sikit perbelanjaan kan. Nak lebihkan masa kat dapur dan nak  cuba sediakan sendiri juadah tu nanti. in Shaa Allah moga diberi kesempatan.

Dah berapa sah-sah?? 4 dah kan.. Dan ini yang terakhir semoga dapat sembahyang terawih cukup tahun ini. In Shaa Allah !! Ciktie juga berharap Ramadhan kali ini juga adalah rezeki lebih-lebih untuk mereka-mereka yang ciktie sayang tu juga. Moga diizinkNya. Aamiin



5 comments:

  1. Semoga dapat laksanakan pada ramadan nanti :)
    All the best!

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan semoga dipermudahkan segalanya nanti...

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen .All the best

    ReplyDelete
  4. sama lah kita taknak pergi bazaar tapi nak masak sendiri je dekat rumah. Harapnya berjaya! Selamat bersegmen ciktie!

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox