Offday tak sihat - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Thursday, April 12, 2018

Offday tak sihat

Gejala badan tak sihat nampaknya dah mula menghampiri dah !! Kononnya offday hari ini nak jejalan dan kemas apa yang patut tapiii turn jejalan tu lepas la juga tengahari tadi sekejap. Berjaya jugak menyinggah pasar tani setelah sekian lama tak menyinggah hehe tapi turn kemas mengemas hehe banyak habuk la. Tak tahan rasanya 


Gara-gara baru-baru ni hujan lebat nampaknya hari ni betul-betul dia nak ciktie rest. Selsema dah melanda! Sesekali bersin dan batuk pulok alahaiii nampak gaya kena cepat-cepat cari ubat ni sebelum melarat. In shaa Allah, minggu depan terlibat dengan kursus pula. Tapi kalau badan tak sihat camni camne nak join tu 😪😪

Dua tiga menjak ni juga terasa macam teringin nak makan kek la. Ada ke sesiapa yang baik hati nak sponsor kek ke kan. Bestnya kalau dapat cheese cake ke red velvet ke hmmm sedapnya tetiba rindu dekat ex-officemate dekat KL tu. Lamanya tak makan kek resepi velvet ! nyum.nyum.. nyummm haha

Dua tiga menjak ni juga ciktie perasan ramai blogger duk post pasal sponsor baju raya. Bestnya korang siapa yang dapat tu. Bukan mudah nak dapat tapi kalau dapat memng bertuah sangat badan tu. Cemburunya ciktie rasa tau! Nanti korang share-share la camne boleh dapat tu. Ciktie pun nak juga 😍  Tak dapat untuk diri sendiri dapat untuk anak-anak buah pun cukup. Anak buah ciktie ada 5 orang semuanya! 2 perempuan 3 lelaki. 

Yang perempuan tu dalam lingkungan 2  atau 3 tahun ke atas. Dan yang lelaki pula dalam setahun ke atas. Hahaha macam yaeee je ada orang nak sponsor kan. Tapi kalau betul best juga. Tak salah kan nak berangan. Sebab dengan angan-angan kita boleh bina masa depan 😘

#taksalahpunnakberangankan
#plissponserme



12 comments:

  1. Singgah petang...
    semoga cepat sempuh ya ciktie...

    ReplyDelete
  2. uish iyeke ada sponsor haha kalau ciktie dapat nanti share share dengan sha jugak hehe

    ReplyDelete
  3. get well soon cik tie..dah selsema tu memang takleh nak main habuk2..lagi parah nanti..

    ReplyDelete
  4. kena jaga diri .. tambah2 skrg cuaca cepat berubah..

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  5. Mell pun xsihat, cuaca xmenentu 😢

    ReplyDelete
  6. kan..k.fiezz pun tunggu jugak kot ada orang nk review baju raya..boleh sponsor utk iolls & asben..hehe... #perasan...

    ReplyDelete
  7. kan..k.fiezz pun tunggu jugak kot ada orang nk review baju raya..boleh sponsor utk iolls & asben..hehe... #perasan...

    ReplyDelete
  8. Semoga cepat sihat yer ciktie. Rehat ler jangan jalan2. Hehehe...

    ReplyDelete
  9. Get well soon, dan nanti boleh pergi jalan-jalan :)

    ReplyDelete
  10. ada ye? Tak perasan pulak haha rezeki la siapa yang dapat tu

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox