Kerja Kita Amanah Kita - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Monday, April 2, 2018

Kerja Kita Amanah Kita

Hai, assalamualaikum korang !! Selamat pagi. Buat apa tu?? Dah sarapan ke..sarapan apa ?? Ehhh banyak pula ciktie nanya kan hikhik..

Sebelum mulakan kerja tuk hari ini ciktie nak share yang ini dulu. Sumber FB Arwan Aziz #kerjakenasyok ! Dah lama ciktie ehhh tak adalah lama..baru lagi la ciktie follow dia. Tapi dalam tahun lepas juga la heheh teks yang dikongsikan memang best-best semuanya.. Dan kebanyakan ianya tentang syoknya kerja.


Tapiii memang betul pun "Tiada siapa pun PAKSA kita mohon untuk bekerja cuma adakalanya kita rasa TERPAKSA untuk melakukan kerja tu kan" Apapun semoga apa jua perkerjaan yang kita lakukan itu mendapat keberkatan dari-Nya. In Shaa Allah, amiin


3 comments:

  1. Bila kita anggap kerja syok baru la ada keikhlasan dalam menjalankan tugas kita...

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Dah diterima kerja kenalah ikhlas jalankan tugas

    ReplyDelete
  3. kadang rasa terpaksa tu datang tapi kena jugak buat sebab bila bertangguh lagi sakit

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox