Breaking

Thursday, March 29, 2018

Tips Mudah Memiliki Kulit Flawless Bersama Snow Crystal

Tips Mudah Memiliki Kulit Flawless | Memiliki kulit wajah cerah berseri dan flawless memang menjadi idaman setiap insan tak kira lelaki ataupun perempuan yang sentiasa mementingkan penjagaan kulit. Ia bukan sahaja mampu meningkatkan keyakinan diri tapi juga mampu menarik perhatian orang. Kira macam bonus la ! 

Tapi untuk mendapatkan kulit wajah yang cerah berseri, flawless, tona sekata, glowing  itu bukanlah sesuatu yang mudah. Macam-macam tips atau petua yang kita usaha untuk mengetahuinya.  Berusaha untuk ikut, jaga dan yang paling penting konsisten mengamalkannya bagi mendapat dan mengekalkannya hasilnya kan??



Berikut ini adalah beberapa tips yang boleh  ciktie senaraikan untuk memiliki kulit wajah flawless, gebu, tona sekata lagi awet muda. Sebelum itu ciktie nak bagitau korang tentang satu produk ni. Ianya bukan ubat! Bukan juga suplemen tapi merupakan makanan tambahan. Basically ia adalah  baik untuk kesihtan kulit, juga untuk mencerahkan, awet muda dan gebu iaitu Snow Crystal keluaran Elldora



Tips Memiliki Kulit Wajah Flawless

  • Cuci muka ! Jangan sesekali skip apatah lagi tidur bersama makeup tu. No..no..
  • Skrub ! Satu minggu 2kali seelok-eloknya la untuk menanggalkan sel mati.
  • Banyakkan minum air kosong dan kurangkan minuman berkarbonat, berkafein tu! Maksimum 8 gelas setiap hari tapi kalau lebih lagi ok. Baik untuk sistem pencernaan dan dalaman kita
  • Dapatkan tidur dan rehat yang cukup
  • Jangan stress-stress ok!
  • Jaga pemakanan! Banyakkan makan buah, sayur dan kurangkan makanan manis; dan yang penting
  • Amalkan pengambilan Snow Crystal (SC) by Elldora !





Snow Crystal (SC) by Elldora
Diformulasikan dari gabungan 22 bahan semulajadi yang terpilih termasuk L-Cystiene, Collagen dan Vitamin C yang mampu bertindak mencerah dan melindungi kulit dengan 12 kesan terbaik (total 12 effect).

Membantu mengurangkan masalah dan melembapkan kulit wajah. Juga membantu mensekatakan rona wajah agar kulit nampak lebih segar dan berseri. Memang sesuai untuk lelaki mahupun perempuan.



Kunyah-kunyah je dah cantik! Tak susah dan tak perlu nak bancuh semua tu sebab ia berbentuk tablet. 100% menggunakan bahan semulajadi, tanpa bahan terlarang apatah lagi berbahaya, keluaran bumiputera muslim, selamat dan amat berkesan digunakan. Dah dapat kelulusanan dari KKM dah !!



Bahan Snow Crystal (SC)
  • L-Cystiene - komponen penting untuk pertumbuhan rambut, kuku dan kulit.
  • Collagen - bertindak sebagai anti penuaan, membantu pengeluaran elastin yang menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan anjal.
  • Mangosteen - anti radang, anti oksidan.
  • Vitamin C - bertindak meremajakan dan melindungi kulit dari tindak balas kimia yang berbahaya.
  • Astaxanthin - memusnahkan ejen radikal untuk pemutihan kulit.
  • Aloe Vera - mengurangkan pengeluaran minyak yang berlebihan dan melembapkan kulit.
  • Rice Bran - menghidratkan kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV yang berbahaya.
  • Bird Nest - bertindak sebagai anti oksidan dan anti penuaan. Juga bertindak mengatasi kulit kering dan kusam serta memutihkan kulit, 
  • Sakura - melembapkan kulit dan membantu meningkatkan keanjalan kulit dan pemutihan.
  • Premix Mineral - menghadkan sinaran UV ke dalam kulit.
  • Green tea - melindungi kulit daripada sinaran UV, membaiki dan membantu kulit kering, minyak dan jerawat.
  • Olive leaf - sebagai anti penuaan dan meningkatkan testur kulit.
  • Mixberries - antioksidan, anti penuaan, mengurangkan bintik hitam, menghidrat kulit dan mengurangkan keradangan kulit.
  • Promegranate - menghasilkan sel-sel kulit baru.
  • Applephenol - anti radang, anti oksidan dan memutihkan kulit.
  • Papaya - melawan bintik hitam dan jerawat.
  • Tomato  -  kaya dengan antioksidan, melembapkan kulit dan pengawalan kulit berminyak serta jerawat.
  • Lychee - mengurangkan bintik hitam dan memudarkan jerawat dan memperbaiki tekstur kulit.
  • Isomalt - rendah kalori dan indeks glisemik, menyokong kesihatan usus.
  • Strawberry- mengelakkan pembentukan radikal bebas dan memutihkan kulit.
  • Dextrose - memberi tenaga (karbohidrat) untuk badan, bebas lemak dan kolesterol.
  • Premix Vitamin - komponen penting dalam struktur kulit dan memodulasi fungsi biologi.




Kalau nak tahu ciktie sendiri pun sedang mengamalkan pengambilan SC ni ! Rasa ia sedap, gabungan lychee dan strawberry. Ciktie ambil 2 kali sehari.. sebiji sebelum breakfast dan sebiji lagi sebelum tidur! Kesannya dapat dilihat seawal 2 minggu (7-14 hari). Kalau sebelum ini tak cukup tidur wajah kepenatan dan keletihan itu memang jelas kelihatan. Kusam je nampak, nak tepek bedak pun hmmm camtu la. Semacam je rasa tapi sekarang tak lagi ! Tepek bedak pun semudah abc je. Tak perlu nak berlama-lama depan cermin dah.


Wajah keletihan dan kepenatan itu pun dah tak ketara sangat. Pori-pori kulit pun dah semakin mengecil. Pigmentasi pun macam dah ada perubahan. Kulit pun dah semakin cerah dan tak kering sangat dah. Lepas solat pun lebih confident pakai bedak debu Johnson's tu.



Satu botol Snow Crystal ni mempunyai 60 biji. Kira cukup-cukup sebulan untuk stok pengambilannya. Harga untuk sebotol SC ni Rm 79.90 (semenanjung) Rm82 (sabah Sarawak). Untuk maklumat lanjut korang boleh layari sesawang berikut

Elldora Empire
~ Inspire Your Desire ~ 

FB: Elldora Beauty HQ
IG: Elldora Beauty HQ

HOTLINE: 019- 227 1077




 Testimoni Snow Crystal (SC) 







Selain SC, tak lama lagi produk elldora Majestic Touch Treatment Foundation dan Dermalic Skincare akan berada di pasaran. Dengan bantuan Doktor perubatan dan chemist, maka terhasillah produk elldora yang diformulasi khas untuk mereka yang inginkan produk selamat & natural yang mampu merawat, memutih, meremajakan dan mencantikkan kulit. Tak sabar nak tunggu tu





















4 comments:

  1. koho comel la cik tie kita nie..:)

    ReplyDelete
  2. Zumal dah cuba, bukan saja berkesan tapi sedaaaap...

    ReplyDelete
  3. amboi..amboi..makin floles lepas ni..konsisten tau utk nmpk kesan dia..plus jgn lupa bykkan minum air putih juga...

    ReplyDelete
  4. amboi..amboi..makin floles lepas ni..konsisten tau utk nmpk kesan dia..plus jgn lupa bykkan minum air putih juga...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox