Buat Duit Dengan Tok Syed - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, March 26, 2018

Buat Duit Dengan Tok Syed


Buat Duit Dengan Tok Syed | Macamana nak buat tu?? Sebenarnya ada macam-macam cara yang boleh buat duit secara online tu contohnya macam kita boleh review dekat blog, share page FB mengenai sesuatu perniagaan, follow account IG seseorang, share url di wall fb, buat review produk dekat media sosial, balas mesej dekat group dan macam-macam lagi la. Pendek kata semuanya dihujung jari je.

Dan setiap kerja yang kita lakukan tu pula akan dibayar dengan kadar yang bersesuaian dengan apa yang kita lakukan. Menarik kan?? Oklah untuk dapatkan job  yang ciktie dah senaraikan tu kita hanya menggunakan sistem ni je iaitu Sistem Marketplace Tok Syed !

Ia macam platform e-dagang la. Kita boleh jual beli produk dari sini juga. Terbuka kepada semua orang terutamanya mereka yang ingin menambahkan income. Tapi sebelum tu kenalah register dulu. Barulah betul caranya kan. Tak register tak boleh la ye. Register siap-siap barulah ciktie boleh cerita panjang ok. Nak register tu klik >>Sini<< percuma je. Tak tau nak register camne? Ok ciktie tunjuk dulu ye. Kita buat sama-sama. Panduan untuk register boleh rujuk kat >>sini<<juga.

Cara Daftar Sistem
Buka link ini : --> http://bit.ly/2FZYGeq
Lengkapkan maklumat yang diminta. Isikan mengikut field yang disediakan dengan betul
Ada 4 bahagian utama yakni Personal Info, Billing Address, Bank Account & Agent Account



Pada kebiasaannya ramai user sangkut di bahagian “Agent Account” 
  • Username : masukkan username lebih dari 6 aksara 
  • Upload Your ID Card : upload gambar muka depan IC anda. Boleh snap dengan phone. Kalau tak boleh upload, rename nama file image tersebut dan check format image tersebut. Selalunya format file yang sesuai adalah .jpg

Dan jika anda sangkut part ni, anda boleh wasap terus admin di http://wasap.my/60168262990/Salam+Bantu+Saya+Proses+Register+Membership+TSD


Cara Buat Duit Dengan Tok Syed 
Kalau ikutkan ada 4 cara boleh buat duit melalui sistem Marketplace iaitu :-
  • Refer pengguna lain menggunakan sistem ini
  • Jual beli produk di Marketplace yang telah disediakan.
  • Buat produk jobs yang masih available di Marketplace
  • Jual produk Tok Syed sebagai pengedar dan dapatkan keuntungan runcit darinya. 

Cara 1 : Refer Pengguna Lain Menggunakan Sistem Marketplace
  • Kaedah ini membolehkan kita menggunakan link affiliate kita sendiri untuk promote supaya orang lain akan register ke sistem ini dan mereka akan berada bawah tier kita.
  • Setiap kali user yang kita refer, sistem ini akan bayar kepada kita apabila user itu aktif maintain. Dan setiap kali user maintain pula, kita berhak mendapat komisyen affiliate maintain sehingga tier ke-3 tapiii ianya bergantung pada jenis maintenance yang kita buat juga la..

Cara 2 : Jual beli produk di Marketplace yang telah disediakan.
  • Kaedah ini membolehkan kita melakukan urusan jual-beli kat sistem ini. Kat sini kita boleh senaraikan seberapa banyak produk kita sebab ianya unlimited ! 
  • Tak perlu stress-stress nak setup apa-apa dah. Semua dah tersedia kat sini. Tapi setiap produk yang kita senaraikan tu akan direview terlebih dulu oleh admin la. Masa yang diperlukan untuk approach adalah 24jam selepas ianya di submit!

Cara 3 : Buat produk job's yang masih available dekat sistem ini
  • Ok! Dekat sinilah sebenarnya ramai suri rumah, student, online marketers atau mereka-mreka yang ingin menjana pendapatan online buat duit. Caranya senang je tapi bergantung juga la. Yang ni ciktie tunjukkan camne kita boleh dapatkan pitee tu ye..
    • Klik Marketplace ! pada menu categories pilih jobs untuk melihat berapa banyak job semasa yang masih available

    • Pilih mana-mana jobs yang kita nak kat situ.

    • -->baca detail job apa yang perlu dilakukan! Lepas tu kalau rasa ok, setuju  klik Apply This Job

    • --> pilih Yes  diikuti  ok
      Lepas tu kita akan dibawa ke page detail job. Kat situ kalau korang perasan ada timing job itu perlu dilaksanakan. Sempurnakan tugasan kita dengan share link ianya ke FB. Printscren link yang kita share tu sebagai bahan bukti pastu tukar format bahan bukti itu ke format zip. Sebelum tu pastikan wall fb kita tu dah disetkan public ye

    • --> seterusnya kembali semula ke page tugasan kita dalam sistem tadi. Upload bahan bukti dalam format zip kemudian klik submit

    • Dah siap!
      Alhamdulillah, tak sampai 24jam ciktie dah dapat pitee ciktie tu. Senang je kan



Cara 4 : Jual produk Tok Syed sebagai pengedar dan dapatkan keuntungan runcit darinya. Tapi cara yang ni kita kenalah hubungi Tok Syed dulu, runding dulu apa yang perlu ok !!






3 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox