Breaking

Saturday, February 17, 2018

Menang top commentor di Blog Seindahcerita.blogspot

Menang top commentor di Blog Seindahcerita.blogspot| Alhamdulillah, terima kasih Nieyl! Semoga bertambah murah rezeki Nieyl dan blog Seindah Cerita lepas ini. Ini adalah kemenangan ke-2 ciktie sebagai top commentor untuk bulan Januari. Pinjam gambar ye Nieyl 😄


Sebelum ini ciktie dah terpilih sebagai pemenang dekat blog Starlavenderluna.blogspot. Entri ianya ada dekat sini.

Rezeki bulan pertama tahun 2018. Semoga bertambah-tambah lagi rezeki ciktie dan blog ini selepas ini. Insyaallah, aamiin. Dah alang-alang korang dah baca entri ni, jom la terjah blog Nieyl pulak. Mana tau rezeki korang jadi top commentor dekat situ pula lepas ini.



Hampir seminggu tak sihat. Dalam tempoh itu juga blog sepi tanpa entri terbaru. Banyak jejak tak sempat nak reply lagi. Task pun masih ada yang tak sempat siap lagi. Apapun terima kasih kepada yang sudi singgah dan bertanya khabar tempohari.


10 comments:

  1. tahniah ciktie!! Eh ada jugak nama kita :D

    ReplyDelete
  2. Wah, rajin betul support memang patut dapat hadiah

    ReplyDelete
  3. Tahniah.
    Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  4. lama aida x jejak blog nieyl.
    baru skang ada free jejak kawan2 kat reading list aida, ciktie.
    sehari semlm free kan diri khas utk blogwalking.
    aida xde bloglist.
    aida blogwalking kat reading list.
    tau la reading list panjang... hu hu hu hu :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox