TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI DARI - SYAQIST PATCHWORK ! - Ciktie Dot Com

Breaking

Sunday, January 28, 2018

TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI DARI - SYAQIST PATCHWORK !


Hii korang!
Selamat tengahari. Dah lunch ke? Lunch dengan apa tu? Ni ciktie nak bagitau berita baik buat semua peminat cadar Patchwork ni. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki cadar Patchwork idaman anda. Kalau nak tahu sekarang ni Syaqist Patchwork sedang mengadakan tawaran hebat. Nak tahu lebih lagi moh la kita sama-sama usha tawaran hebat nii

TAWARAN HEBAT CUCI KEDAI DARI - SYAQIST PATCHWORK !

SYAQIST Patchwork menyediakan pelbagai produk patchwork yang sangat cantik dan juga berkualiti tinggi. Antara produk patchwork yang mereka tawarkan ialah cadar, karpet size besar, karpet size kecil, toto bayi, alas kaki, bantal bunga dan pelbagai lagi. Menariknya semua design cantik-cantik dan warna yang sangat menawan kalbu.



SET PREMIUM CADAR  PATCHWORK SYAQIST
MATERIAL CADAR SYAQIST 100% cotton. Sekiranya ada yang beli dan kualiti material bukan cotton, korang boleh kembalikan dan dapatkan yang baru. Jaminan kualiti cadar Syaqist ni memang tip top! JENIS cadar pula adalah jenis cantum tampal atau sulam tampal. Ini membezakan patchwork asli dengan palsu tau! Set cadar ni mengandungi 3 item iaitu 1 CADAR QUILT YANG TEBAL dan 2 SARUNG BANTAL BERZIP.



KELEBIHAN CADAR PATCHWORK SYAQIST
  • Jahitan lebih halus dan kemas
  • Material kain pure cotton berkualiti tinggi
  • Lebih tebal dari cadar yang biasa
  • Kain sejuk dan selesa dipakai
  • Melekap dan terletak di atas katil
  • Jahitan corak bunga nampak timbul
  • Bilikk akan nampak lebih eksklusif, mewah dan bergaya
  • Mudah diurus dan di basuh dengan mesin basuh
  • Tebal dan boleh di pakai lama
  • Menambah keempukan tilam
  • Sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yang tersayang
  • Boleh dijadikan sebagai cadar pengantin



PELUANG MENYERTAI TEAM SYAQIST
Syaqist juga menyediakan peluang untuk kita menikmati faedah yang berbaloi-baloi dengan mereka. Syaqist menawarkan MEMBERSHIP & LOYALTY PROGRAM untuk kita menikmati pelbagai kelebihan. Antara faedah yang diperolehi dari program ini ialah :-
  • Diskaun semua item termasuk item promo
  • Hadiah hari jadi
  • Rebate rm50 untuk belian ke-11
  • Tidak perlu memperbaharui keahlian
YURAN KEAHLIAN hanya RM30 seumur hidup dan TERHAD KEPADA 100 ORANG SAHAJA!! 



PROMOSI KOSONG KEDAI
Syaqist dalam proses berpindah ke kedai baru jadi untuk memudahkan urusan, mereka sedang buat promosi BERMULA 27hb JANUARI HINGGA 31hb JANUARI 2018 SAHAJA. Korang bolehlah grab peluang harga promosi ni untuk miliki cadar patchwork premium dari Syaqist ni!

HARGA
HARGA BIASA RM 195
HARGA PROMOSI RM 185

FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG

SABAH & SARAWAK RM 15



CARA UNTUK DAPATKAN PRODUK PATCHWORK SYAQIST



WHATSAPP : 018 3733749











6 comments:

  1. Cantiknya,kita suka design camni...

    ReplyDelete
  2. cantikla gambar-gambar patchwork yang ciktie tunjuk ni 😍😍😍

    ReplyDelete
  3. nampak cantikkkk...

    psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #33. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2018/01/senarai-url-blog-33.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox