Review | Fresh Love yang menyenangkan - Ciktie Dot Com

Breaking

Friday, January 5, 2018

Review | Fresh Love yang menyenangkan


Sedapnya rasa bila selesai mandi sapukan Fresh Love dibelakang tengkuk ni. Rasa nyaman sangat! Penat seharian di pejabat pun hilang camtu je. Baunya yang harum dan resapan minyaknya ini betul-betul menyenangkan. Masalah hidung tersumbat pun dah ok. Tidur pun lena sampai ke pagi. Thanks my cousin perkenalkan kita dengan Fresh Love ni. 

Sumber : Fb FizFia Freshlove


Apa itu Fresh Love

Kalau korang nak tau Fresh Love ini sebenarnya minyak yang berwarna biru yang dihasilkan daripada 💯 bahan organik tanpa bahan kimia yang berbahaya. Mesra wuduk lagi!! Antara bahan yang terkandung dalam Fresh Love ini adalah minyak kelapa dara (VCO) yang berkualiti tinggi, minyak pudina, Rosmary oil, minyak aroma therapy bau semerbak harum.

Untuk batuk pun ok!

Resapan minyak ini bukan sahaja menyenangkan, boleh melancarkan penafasan, sesuai untuk mereka yang batuk tapi juga dapat mengurangkan kegatalan kulit kepala, mengawal kelumumur dan mengalakkan pertumbuhan semula rambut sekaligus ia juga dapat mengekalkan wangian rambut kita. 

Tapi nak guna ia pun ada caranya juga tau. Senang je tak susah pun. Hanya perlu spray, sapu atas tapak tangan, ambil baunya alah cium baunya tu sikit pastu sapulah pada bahagian anggota badan yang kita ingini cam dekat belakang tengkuk ke pinggang ke mana-mana la.

Kalau korang rasa korang stress, sapulah dekat belakang tengkuk tu. Kalau rasa sakit kepala sapu atas kepala. Kalau rasa cam nak rawat masalah kulit kepala kering ke kelumumur ke sapu je dekat rambut dan kulit kepala 2x sehari selepas mandi. insya-Allah berhasil.

Tapi kalau korang rasa cam badan tu banyak angin sapu je pada sekeliling perut dan pinggang selepas mandi juga ya. Dah macam jurujual dah kita ni hikhik. Haa lagi satu kita nak gtau kalau korang luka boleh guna juga tau. Hanya perlu sapukan setitik Fresh Love ini pada bahagian luka tu.

Sumber : FB FizFia Freshlove

Didatangi dalam bentuk 2 pilihan. 10ml (Rm15) dan 30ml (Rm39). Semua lapisan umur boleh guna. Untuk kanak-kanak dan baby tu kita tak sure la. Kena tanya diorang balik ya. Dari segi harga memang mampu milik sangat. Student pun mampu beli tau. Dan ini adalah harga promosi ianya sah sehingga 10 Januari 2018 je. Selepas 10hb ia akan kembali asal. 10ml (rm18) dan 30ml (rm49).

Kalau korang nak tau lebih lagi baik refer sini tak pun boleh hubungi wakil sah diorang 017-5479867-Lieza Crz (Kota Baru) 013-9365929-Azizah (Seremban).







27 comments:

  1. Fresh Love ni pelbagai guna juga ye... untuk tumbuh rambut bole, batuk, angin. Patut try nih...

    ReplyDelete
  2. Macam-macam produk baru sekarang ni. 1st time dengar produk jenama fresh love ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya la produk keluaran FizFia Enterprise

      Delete
  3. Multipurpose jugak Fresh Love ni. Saya rasa produk macam ni berbaloi sangat sebab satu produk boleh guna untuk banyak masalah. Boelh jimat duit. tak payah beli banyak produk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbaloi-baloi juga kalau ada produk multipurpose ni. Ruang pun jimat 😄😄

      Delete
  4. macam minyak aromatherapy juga ya.Walaubagaimanapun Minyak kelapa dara memang sangat baik untuk kulit.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaa, betul! Minyak kelapa dara memang baik untuk kulit

      Delete
  5. Looks useful to me. I wonder how much is the price ? Mind to share ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo..lupa nak masukkan. Harga promosi sehingga 10 Januari 2018, 10ml rm15 30ml rm39.

      Delete
  6. wah !! serius saya perlukan benda ni sekarang.. hahahaha~ nanti boleh la mencari.. tak tau kat Bukit Jalil ni ade jual ke tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti la.. tapi kalau nak cuba tanya boleh wasap nombor ni 017-5479867 (Lieza)

      Delete
  7. wah untuk luka pun boleh pakai. Banyak juga fungsinya. Nampak packaging tak macam minyak angin. Hehe. Menarikk!

    ReplyDelete
  8. produk baru , tak pernah dengar lagi, bagus juga kegunaannya

    ReplyDelete
  9. Oh dia macam essential oil utk urut urut gitu ya. Bagus juga bentuk spray ni. Selalu roll on je. Hehehe

    ReplyDelete
  10. is it like essential oil? but it's always good to have calming effect.

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  11. Wahhh...banyak betul kegunaan dia ya..senang kerja, tak payah susah2 nak beli mcm2, beli ni je dah boleh digunakan di mana mana

    ReplyDelete
  12. This is like a all in one product, so many benefits out of a bottle and it's not expensive.

    ReplyDelete
  13. Menarik produk ni, nanti nak try...

    ReplyDelete
  14. tak pernah nampak brand ni..best yeak..dia macam roll on aromatherapy tu ke?

    ReplyDelete
  15. fresh love boleh guna dekat rambut menariklah untuk dicuba...

    ReplyDelete
  16. fresh love tak hanya sebagai aroma terapi tapi juga berbagai kegunaan

    ReplyDelete
  17. Macam menarik je nie. Boleh dibawa ke mana-mana dan saiz pun mudah simpan. Sesuai untuk #RawlinsGLAM yang selalu keluar sampai tengah malam nie.

    ReplyDelete
  18. Bagus gak ada aromatherapy oil mcm ni. Boleh legakan lenguh-lenguh. Nak letak opis satu. Senang nak guna kalau pening & penat

    ReplyDelete
  19. Vco itself pun dah bagus dah...ni ada rosemary lg..bagus utk mereka yg ada masalah dalam nak focus

    ReplyDelete
  20. Oh, kira macma multi-function punya produk la ni. Bagusnya dan mudah.

    ReplyDelete
  21. boleh tnya ada sapa tahu dimana pembekal fresh love ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba hubungi nombor kat atas tu ye

      Delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox