Menang Peraduan Maulidur Rasul - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Saturday, January 13, 2018

Menang Peraduan Maulidur Rasul

Masih ada rezeki kita hari ini! Alhamdulillah, tak sangka masih ada peluang ciktie lagi untuk dapatkan hadiah ciktie itu. Syukur, sangat-sangat. Penghujung bulan November hari itu ciktie ada join Peraduan Sempena Menyambut Maulidur Rasul dekat page Galeri Ilmu Media Group. Dekat sini

Tak sangka pula terpilih diantara 10 orang yang bertuah 😄😄 Tapi masa join hari itu pun ciktie berharap sangat agar terpilih walaupun ciktie tahu peluang tu tipis sangat. Sebabnya ciktie suka sangat dengan bahan bacaan yang berkisarkan sirah nabi. Bukan itu saje tapi ciktie sukakan juga kualiti buku tu sebenarnya 😍😍


Semoga permulaan yang baik ini berterusan dalam hidup ciktie selepas ini. Aamiin. Doakan ya. Keputusan peraduan itu sebenarnya dah dikeluarkan pada bulan Disember lagi dan pihak diorang pun dah hubungi ciktie sebelum ini tetapi disebabkan ada masalah teknikal dekat mesej fb ciktie menyebabkan pesanan itu tak keluar sampailah semalam baru ciktie perasan pesanan tu.

Syarat penyertaan

Ulasan mengenai Rasulullah s.a.w

Nasib baik masih ada rezeki lagi. Kalau tak hangus camtu la hadiah ciktie tu 😅😅  Sekarang ini ciktie tak sabar nak tunggu hadiah ciktie tu sampai. Btw terima kasih banyak Encik Zulkarnain. 



5 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox