Larian KL World Urban Run 2018 - Ciktie Dot Com

Breaking

Saturday, January 6, 2018

Larian KL World Urban Run 2018


Ciktie

Sempena penganjuran World Urban Forum ke-9 (WUF9) di Kuala Lumpur pada 7 hingga 13 Februari 2018, satu program larian KL World Urban Run 2018 yang bertemakan 'Run For Our Cities' akan diadakan pada
 11 Februari 2018 (Ahad)
Bertempat di 
Dataran Merdeka, Kuala Lumpur. 

Ciktie

Jadi kepada siapa yang berminat dan sesiapa yang berada berdekatan tu jangan lepaskan peluang anda untuk sama-sama memeriahkan larian ini seterusnya memasyhurkan lagi nama negara kita Malaysia diperingkat antarabangsa sebagai penganjur terbaik WUF9.

Ciktie

Tarikh tutup pendaftaran
 11 Januari 2018.

Untuk makluman lanjut sila layari 


#derasderasnaktutupdahtu

3 comments:

  1. bestnya tapi x leh la..ai cept smput..haha

    ReplyDelete
  2. lama tak exercise..eh!! tapi ptg2 lepas waktu pejabat, akak mmg jalan kaki pun nak ke stn.lrt..berjalan kira exercise le tu,kan..hehe

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox