GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Thursday, December 21, 2017

GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive

Bismillahirrahmanirrahim


Salam sayang semua! Nak tak saya open GiveAway bagi produk DMS? Alhamdulillah. Hari ni kita nak launch "GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive"




Saya kongsikan info produk dan testimoni ya supaya kita teruja sama-sama.. HUHU
ALhamdulillah.


Produk DMS bebas dari bahan kimia merbahaya
Ada KKM
Korean Dermatologi (haaa ni mesti ramai suka sebab semua nak muka glowing mowing gitu)
Produk penjagaan muka Malaysia yang 2x berjaya menang Anugerah Antarabangsa 2014 dan 2017


DMSONE EXLUSIVE 5in1

SET LENGKAP ni di datang kan KHAS dgn kotak yg menarik & tampak EKSKLUSIF:-

1) Colagen Facial Soap Bar
2) Night Cream (10g)
3) Day Cream (10g)
4) Glowing Serum (20ML)
5) CC Cream Foundation SPF 45 PA++ (30ML)

DMSONE EXCLUSIVE 5in1 adalah keluaran istimewa dengan teknologi korea yang membantu bahan aktif meresap pantas ke dalam kulit.

Formulasi ni mengandungi Arbutin, Glutathione, Vitamins B3 & C yg bertindak sebagai "melanin lock" bagi mengurangkan masalah "pigmentasi".

Set lengkap ni juga mampu merawat kulit bermasalah seperti jerawat, garisan halus & jeragat.

Kandungan kolagen dpt membantu menguatkan struktur kulit dan pembentukan sel2 baru agar kulit tambah lembut & licin.

Overall dgn set DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1.. anda bakal dpt kulit yg berseri & bebas cela.

šŸŒ¹ThePerfectBeautySkinForEveryone
šŸŒ¹KoreaTechnology

Super Jimat Dalam Satu Harga

Mengandungi :

1. Collagen Facial Soap
šŸ‘‰Dgn gabungan ekstrak semulajadi spti Peony dan fruktan, sabun ini dapat membntu membersih, melembut serta mencerahkan kulit.

2. Glowing Serum
šŸ‘‰Serum rawatan memperbaiki masalah kulit berminyak, pori terbuka, tona kulit tidak sekata dan jerawat itk menghasilkan kulit yg lebih cerah, ankal dan halus.

3. Day Cream
šŸ‘‰Mengurangkan tompok hitam, melembap dan mencerahkan kulit.

4. Night Cream
šŸ‘‰Memulihkan sel kulit yg bermasalah ketika tidur justeru mengurangkan masalah jeragat dan tompok hitam serta mencerahkan kulit.

5. CC Cream SPF 45PA++
šŸ‘‰Merupakan formula bedak asas dan kandungan SPF 45PA++ bertndak sbg pelindung matahari. Meratakan warna kulit yg tidak sekata dan mengurangkan maslaah kulit berminyak.

DMS56 merupakan formula teknologi korea yang lebih terkini,
krimnya tidak sama dengan krim set asas DMS360, DMSONE mahupun Glowing Speed.

Krim seakan lotion, sangat pantas menyerap ke dalam kulit wajah.šŸ˜

Sesuai untuk
✔️ Lelaki dan wanita
✔️ Remaja seawal 12 tahun
✔️ Sesuai semua jenis kulit


Testimoni Pelanggan 5in1 DMSONE Exclusive








Bagaimana Nak Join GiveAway ni?


Mudah sahaja


1. Follow blog : Emmemarina.com
2. Add Fb owner: Emmemarina
3. Like FB page: DMS360original
3. Sharekan entri GiveAway DMS360 di blog/website anda. Anda hanya perlu copy paste sahaja entri ini. SIAP! 
4. Komen entri anda di bawah untuk kami pilih pemenang bertuah. Pemenang akan dipilih secara rawak. Original giveaway entri : http://www.emmemarina.com/2017/12/giveaway-dms360-kongsi-dan-menang.html



GiveAway ini akan berlangsung selama SEBULAN! Kami akan umumkan pemenangnya pada 22 January 2018.



Semoga berjaya!!

12 comments:

  1. Good Luck Cik Tie..kak fiezz ni kalau nak joint GA kena cari mood rajin dulu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kalau yang simple-minded kita join je tapi kalau rasa leceh sikit baru kena ikut mood :)

      Delete
  2. Goodluck awak, husniey datang follow #415

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dear.. terima kasih atas penyertaan Giveaway DMS dan maaf atas kelewatan. Pemenangnya dah ada.. mari lihat siapa pemenang giveaway di sini http://www.emmemarina.com/2018/04/pemenang-giveaway-dms360-satu-set.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox