Breaking

Thursday, November 23, 2017

Testimoni Perlaking Hari Ke-11

Hari ini masuk hari ke-11 dah cuba Perlaking ni. Setakat ini alhamdulillah memang gatal-gatal (ekzema) dah tak sekerap dan seteruk sebelum ini. Kalau sebelum ini tersilap masuk/ lepak tempat panas sikit, kulit cepat je berpeluh dan mulalah gatal-gatal tu. Tang mengaru tu memang best lepas tu mulalah tinggal kesan. Luka takyah cerita la. Nak-nak kena air pula..bisanya makkk aii .. lebam lagi hahaha nasib la siapa suruh mengaru kan 😅😅


Perlaking

Lepas ambil Perlaking ni memang nampak kesannya tu sikit. Gatal-gatal dah kurang tak macam sebelum ni. Kalau tergaru tu cepat je kulit ni bertindak balas. Kesan lebam tu pun cam tidak ketara sangat. Ada-ada cam tiada. Sebelum ambil Perlaking ini ada juga terbaca testimoni penggunanya. Boleh kata semua bagi feedback yang positif. Tapiii tak acilah kalau bulat-bulat terima penerangan dan testimoni diorang semua tu je. Bagi ciktie selagi tidak mencubanya sendiri selagi itulah tak puas hati. Dan kebetulan my sis offer Perlaking dia punya ni..


Testimoni

Orang kata kesan pengambilan Perlaking ni dapat dilihat dalam tempoh seawal 1-3 hari. Tapi biasalah ianya bergantung kepada kita juga. Apa-apa yang kita buat itu kenalah konsisten. Barulah berhasil kan?? In Shaa Allah betul tak? Tapi my sis ada cadangkan juga supaya cuba sekotak dua dulu. Yalah baru cuba sehari dua dah bising tanya bila nak putih hahaha tapi tak taulah kot-kot tak perasan. Kulit kita kan memang dah camni. 

Apapun setakat hari ini ok lagi la. Ohh ya! Lagi satu nak bagitau kuku pun dah tak mudah pecah. Biasanya kalau panjang sikit kuku ni mudah patah. Tapi maaf la tak dapat nak share gambar untuk buat testimoni hari ke-11 pengambilan Perlaking. Nak tunggu habiskan 30 sachets ni dulu. Nanti kita sambung cerita lagi ya..

Sebelum terlupa. Promosi harga Perlaking masih lagi dibuka tau terutamanya dekat website Putihgebu.com. Diskaun sebanyak rm40 daripada harga asal iaitu Rm160. Sampai bila diskaun tu tak pasti lagi. So, apa kata sebelum terlambat tu cepat-cepat WhatsApp nombor ni sekarang 012-9095 780 ataupun dapatkan dari agent-agent sah berdekatan tu. 

Tapi bagi sesiapa yang berada di area Pengkalan Chepa ni hubungi nombor ini pun boleh untuk dapatkannya 017-296 5049 (Siti Aishah).





8 comments:

  1. perlaking ni sebenarnya untuk apa kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam-macam. nanti akak bagitau lepas ni ya

      Delete
  2. betul ke ni?? if betul nak recommend kt org sbb i do know some people with the same problem

    jmput join n meriahkan sini ye bg yg x join lg. hehe

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini apa yang dah alami la.
      ok nanti ciktie join ya

      Delete
  3. ade akak satu opis makan ni jugak..dia ckp resdung dia dah kurang sikit...pagi2 tak kerap bersin cam dulu2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Dah lama ke dia makan tu? Kita tak sabar nak tau apa pula yang jadi pasni 😄😄

      Delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox