Sandwich viral - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Sunday, November 26, 2017

Sandwich viral

Alhamdulillah, merasa juga sandwich viral ni hehe. Masa mula-mula sandwich ni viral tak sempat nak merasa. Order tak kena masa. Orang tu buat COD area Tanah Merah- Machang je. Last-last ianya berakhir camtu je. Nanti baik tak mengandung ke apa kalau tak memang meleleh la air liur kempunan la jawabnya hikhik

Ciktie

Ini kira entry throwback la. Kejadian sebenar dah pun berlaku minggu lepas. Ada sorang akak ni datang pejabat. Dia sebelum ni memang kerja kat sini. Tapi buat sistem bata dengan ciktie. Dia yang bawakan 2 bekas sandwich viral ni. Dalam tu ada macam-macam jenis sandwich la. Ada yang keju, telur apa lagi tah.. tapi kita try yang telur je. Yang lain tak sempat nak try dah habis hahaha

Ciktie

Rupanya kecil je saiz sandwich tu ya. Ingatkan saiz ia bahagi dua je sekeping roti tu. Tapi rupanya tak. Dari segi rasa ok la cuma hmmm kalau beli makan kat rumah mau tak cukup tu hikhik. Kreatif betul la peniaga sekarang ni. Ciktie memang respect sangat. Inilah antara insentif peniaga nak tarik perhatian orang untuk dapatkan produk mereka.  Tapi untuk penuhi kehendak sendiri ciktie rasa buat sendiri lagi ok kot. Boleh makan banyak pastu boleh letak bahan-bahan tu lebih sikit. Nak-nak kalau letak tomato tu lebih kan 😅😅 dua tiga menjak ni ciktie suka betul dengan buah yang satu ni




9 comments:

  1. Kannn. Puas hati buat sendiri sebab boleh buat banyak dan ikut cita rasa:D

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Nk kenyang puas kena buat sendiri tu..


    Jemput singgah baca artikel terbaru saya

    ReplyDelete
  3. Jauh sangat plak. Tapi nampak menyelerakan. Lagi plak baca time kapar. Hihihi.-salam sayang kekja-

    ReplyDelete
  4. sandwich tu nampak sedap sangat.
    kalau ada masa, bagus juga buat sendiri, letak bahan banyak2 ikut suka kita..hehe.

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah makan lagi sandwich viral tapi nampak sedap jek
    btw ada masa singgah and follow https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah..nanti saya singgah ya

      Delete
  6. kenapa dia viral..tapi tengok nampak sedap

    ReplyDelete
  7. sandwich cam ni glamer dh skrg ni, cik tie..kat KL ni ramai orang buat side income jual sandwich ni..ada member opis k.fiezz, dia citer pasal kawan dia buat biz jual sandwich ni je..laku keras...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox