Pengambilan Minyak Zaitun

20:00

Ciktie

Cantik kan botol ia! Ini rasanya botol yang ke 5 kalau tak silap la. Botol yang pertama dulu pun comel juga cuma dah lupa simpan kat mana. Yang ke-2 tu botol jenis spray. Biasa je la. Yang ke-3 dan ke-4 jenis camni. Yang ni paling besar botolnya.

Ciktie

Tapi rasa cam ada lagi 1 botol lagi la jenis camni juga cuma ia kecil sikit dari yang ini. Kandungan isi minyaknya pun kurang sikit dari yang ini.  Pastu barulah sampai kepada botol yang comel camni. Harga untuk tiap-tiap sebotol tu tak payah cerita lah  tapi ini semuanya adalah pemberian my mom. Cuma botol yang jenis spray tu je dari my sis.

Mula-mula minum dulu memang tak  mampu nak telan tapi bila dah lama-lama ni dah biasa. Nak kata sedap tu biasalah minyak kan??

Penyumbang utama pengambilan minyak ini adalah untuk kuatkan ketahanan badan. Kebetulan masa tu dapat tahu positif tibi. Dekat 2/3 minggu juga rasanya makan ubat tapi cam tak berkesan je. Lepas tu baru cuba amalkan pengambilan ubat bersama minyak ni. Alhamdulillah, keputusan lepas tu bertambah baik.



You Might Also Like

8 Readers ♥

  1. kite makan yg bentul kapsul tu...azab jugak nak telan pun, sebab rasa berketul jer masa turun ke tekak..hehee

    ReplyDelete
  2. Sy sebenarnya tak berapa gemar yang bentuk kapsul tu tapi kalau dah tiada pilihan pejamkan mata juga hikhik

    ReplyDelete
  3. minyak zaitun mmg banyak khasiatnya cuma mahal je. kalau buah zaitun, saya x berapa suka sangat, kena process jadi minyak baru okay. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaa harga ia mahal sikit la tapi apapun berbaloi sangat kan

      Delete
  4. minyak zaitun memang molek.. harga pun boleh tahan hihihihi

    ReplyDelete
  5. Lepas bersalin, guna minyak zaitun untuk berurut.. memang best.. bau dia pun x busuk cam minyak urut lain..

    ReplyDelete
  6. CT makan ekot mood cannot go telan nak muntah. memang tahu benda baik benda sihat memangla. tengok orang2 Arab sana badan sihat2 sakit tadak.. insyallah istiqomah =)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah lagi :)

    Anda dijemput join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Light Red Pointer

Bloglist