Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com - Ciktie Dot Com

Breaking

Tuesday, November 21, 2017

Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com


Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu "Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com" untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni.


Hadiah
20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang.
20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang.

Tarikh Tamat
30 November 2017, 23:59

Note : Pemilihan pemenang secara random.


Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/
Read more: http://www.azhafizah.com/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html#ixzz4z4iV9Lxr

18 comments:

  1. cantiknya header blog ni.
    Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih. Air tangan Rrai tu

      Delete
  2. sis mmg suka blog putih pink ni..sweet je.. gud luck ye. support sis jugak if bminat.

    Jemput join GA :)
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :)
      nanti ciktie join ya

      Delete
  3. TERIMA KASIH menyertai "Giveaway Photo Polaroid Azhafizah.Com".
    Nantikan pengumumuan pemenang selepas tamat giveaway.

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya, masih ada masa untuk join..

    ReplyDelete
  5. all da best tau. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  6. jom join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  7. Good luck, moga murah rezeki :)

    http://hanysapek.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. selamat pagi , singgah sini blogwalking

    goodluck http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/11/giveaway-photo-polaroid-azhafizahcom.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox