Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017

00:48

Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017 |  Hai assalamualaikum.. lamanya ciktie tak update kat sini. Singgah atau bw pun dah lama rasanya. Dekat-dekat 3 atau pun 4 minggu dah kot tinggal. Dan malam ni ciktie dah mula bw balik. Sebenarnya bukan tak nak update blog ke apa.. tapi lepas kejadian phone kesayangan hilang tempohari mood nak mengarang ni sedikit down tambah pula kerja kat office nak kena kejar dateline. line internet office pun turut sama down. So, jadilah macam ni..  


Sementara mata ni tak terlelap lagi, ciktie nak join satu GA ni. Kiranya GA ni sebagai catatan pertama ciktie di bulan November. Lagipun syaratnya tiadalah susahnya sangat untuk join sama. Harap-harap ada rezeki la kan







You Might Also Like

3 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Light Red Pointer

Bloglist