Semakan Pusat Peperiksaan KPSL

04:21

Pusat peperiksaan untuk duduki exam KPSL N29 dah keluar dah !! Inipun kawan yang dekat HQ bagitau kalau tak memang tak tau la hikhik. Thanks henz ! Dia dah ciktie pun dah. Korang dah semak ke kena exam kat mana nanti ?? Arhhh tak tau nak check kat mana. Oo..oo ok camni bagi sesiapa yang tak tau nak check pusat peperiksaan tu kat mana. Klik sini takpun tekan je pautan ni


Masuk no.ic pastu tekan hantar. Pastu klik pautan dekat Tahun 2017. Dah boleh print slip tu. Tapi kalau korang tak mohon jangan tanya ciktie apasal tak ada ya hehe.. Jangan lupa bawa slip tu masa exam tu nanti. Karang tak pasal² tak boleh ambil exam. Ciktie tak tau 😌😌


All the best korang !!
 Harap² lulus la tahun ni ya 😅😅








You Might Also Like

11 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Light Red Pointer

Bloglist